Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Tsukurite Miwako
Kategória: Yuri
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: Közepes termetű, nem túl magas. Alkata karcsú, és törékenynek tűnő, valójában kicsit erősebb a látszatnál. Formás, homokóra alakja van, kecses végtagokkal. Szereti a kényelmesebb, mégis mutatósabb ruhákat, ami még előhozza nőiességét. Nőiesen sportos ruhákat hord főleg. Nagyon dús fekete haja van, ami fokozatosra nyírva öleli körbe arcát, a tincsek alja simítja tarkóját. Elől néhány élénkvörös tincs teszi feltűnőbbé külsejét, amit egy koncert miatt festett magára, de mivel jól állt neki, tartósabbá tette ezt a külsőt. Szürkéskék szemei hol bágyadtan, hol pedig érzelemmel tele csillognak, mikor milyen kedve van. Babaarca van, szép, puha, hófehér bőre. Szeret foglalkozni a külsejével, elsőként magának tetszeni.

Jellem: Eléggé összetett jellem, sokszor nehéz kiismerni. Olykor vicces és vidám alkat, van, amikor merengő típus, és van a kedves, valamint bulizós hangulata. Ha egyedül van, vagy esik az eső előtör a melankolikus alkata, ilyenkor szívesen tölti olvasással és fantáziálással az időt. Vicces és vidám az iskolában, szinte mindig. A kedves jelző szinte mindig illik rá, ez az egyik alap természete. Vágyakozó típus, sokszor bizonytalan és döntésképtelen. Vágyik a párkapcsolatra, egy olyan társra, akivel tényleg mindent megoszthat, aki mellett önmaga lehet, mert barátainak sem mer mindent elmondani. Még nem biztos abban, hogy a saját nemét szereti, ezért kétfelé tekintget, de soha nem mer kezdeményezni, vagy lépni valamit. Szemérmes és félénk, de ha belelendül és gyakorlottabb lesz valamiben, szenvedélyesebb.

Élettörténet: Átlagosnak mondható családban nőtt fel, persze gyermeki fejjel sosem fogta fel, milyen családban is élt. Anyja egy karrierista nő, aki próbál foglalkozni gyermekeivel, de általában kevés ideje van, apja egyszerű fuvaros, aki ritkán jár haza. Van egy kisöccse, akivel szeretik egymást, sokat foglalkozik vele szabadidejében. Van egy cicusuk, akit egy éve az utcán talált, mikor kicsi volt, így befogadták. Családi kertes házban élnek, saját szobája van, nagy ablakkal. Jó tanuló volt kicsi kora óta, és már óvodás kora óta az az álma, hogy épületeket tervezzen. Általános iskolás korában, saját házuk vázlatos tervrajzát el tudta készíteni, pusztán megfigyelésből. Középiskolában véglegessé vált a döntés, hogy építészeti pályára fog menni, és azért tanul szorgosan, hogy Tokio legnevesebb egyetemére juthasson be. Szülei nem támogatják, ezért csak az ösztöndíjra számíthat. Mivel távol lakik az egyetemtől, a kollégiumi pályázatot is meg kell nyernie ahhoz, hogy oda járhasson majd, ahova akar. Most végzős gimnazista, szereti a művészet történetet.

Hobby: rajzolás, olvasás, internet, zenehallgatás, bulizás.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Az anyjával nem túl jó a kapcsolata. Habár felszínileg minden rendben van, valójában ellentétesek nézeteik. Az anyuka azt szeretné, ha lánya a példáját követve ugyan azt dolgozná, amit ő, de Miwakot nem vonzza az a pálya, jobban szeret térben gondolkodni, dús fantáziával.

Engedélyezve: 2010. 11. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).