Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Berwald Oxenstierna
Kategória: Hetalia Axis Powers
Feltöltő: Ereni-chan

Kor: 21 (külső alapján)

Külső leírás: Világosszőke haja és zöldeskék szeme van. Hosszú, kék nagykabátot, hozzáillő sapkát, fekete felsőt, övet, nadrágot, kesztyűt és csizmát visel. Szemüveges, inkább a vékony keretes, sötét színű darabokat részesíti előnyben. 182 cm, ő a legmagasabb a skandináv országok közül (de Oroszországgal sem esik nehezére szembenézni). Vonásai kemények, morcosnak tűnőek, és ez csak rásegít ijesztő kinézetére. Ő speciel egyáltalán nem látja magát félelmetesnek, épp ezért nem érti meg, miért húzzák össze magukat a közelében lévők. Arcmimikája egyébként nincsen, a nap 24 órájában rémisztően bámul maga elé, még alvás közben is félelmetes. Teste kidolgozott, a harcok megedzették. Bár nehezen nézni ki belőle, de szereti az állatokat, és egy ilyen kis szőrgombóccal valahogy a kisugárzása is megnyerőbb lesz.

Jellem: Csendes, és nehéz őt megérteni, hallgatagsága betudható annak a ténynek, hogy hideg területen született. De valahol mélyen ő valójában elég játékos, de ez nem látszik, köszönhetően a félelmetes kisugárzásának. Tohoku akcentussal beszél, így néha furán ejti a szavakat. Csendessége ellenére érdeklik a viták és veszekedések. Bár elég ijesztő tud lenni külsőleg, közel sem az a célja, hogy rettegjenek tőle. Mivel nem egy társasági ember, gyakran nem tudja, hogy fejezze ki magát, ezért néhány ország bunkónak tartja. Egyedül Finnországgal jó (szerinte) a kapcsolata, akit a feleségének tekint.

Élettörténet: Svédország egykor viking nemzet volt, és a Balti-tenger ura, de manapság semleges a katonai ügyekben, lenyugodott, és erejét a jólét megteremtéséhez használja. Dánia egyszer uralkodott fölötte és Finnország felett, de Svédország megelégelte az uralmat, és hogy sose hallgatja meg. Végül annyira bepipult, hogy elmenekült az otthonukból, kitört az irányítás alól. Mikor elszökött, vitte magával Finnországot, és onnantól együtt éltek, mint férj és feleség (Tino elutasítása ellenére is). Finn később többször is Oroszország irányítása alá került, amit Berwald nem nézett jó szemmel.

Hobby: Művészet, bútorok gyártása, kotyvasztás (nem nevezhető főzésnek, azt mondják a konzervált Surströmmingje /poshasztott hering só nélkül tartósítva/, halálos fegyver is lehetne)

Foglalkozás: Svéd Királyság (Svédország, Konungariket Sverige, Kingdom of Sweden)

Extrák: Először a World Series 1. részében tűnik fel, de ott nincs sok szerepe. Következőleg a 14. részben, ahogy Finnországgal szökik Dániától, és onnantól már több szerepet kap az eseményekben. || Úgy tűnik, hogy a mangaka őt eleve homoszexuálisnak találta ki, a Finnországhoz való viszonyulását elnézve. || Szülinapja: június 26. (függetlenné válás) || Fővárosa: Stockholm || Nyelve: svéd || Nemzeti virága: Linnéa || Becenevei: Su-san, Svi, Sve, Berry

Képinfo: Maro0915 (http://www.zerochan.net/Pixiv+Id+614386)

Engedélyezve: 2010. 12. 10.
2012. 09. 29.

Módosítva: 2012. 09. 29. 01:04:05
Módosította: Ereni-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).