Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Amadeus
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 34

Külső leírás: 195 cm magas, izmos férfi. Drabális állat. Bőre napbarnított, teste kidolgozott és kőkemény izmokból áll. Rengeteg forradása van, még arcán is. Szereti a tetoválásokat, van is neki jó néhány. Szemei acélszürkék, haja fekete, halántékánál őszül. Úgy mozog, akár egy vadmacska, lényének minden centijéből árad a veszély. Általában farmerben, pólóban és bakancsban van.

Jellem: vad, veszélyes, szenvedélyes. Ha találkozol vele, úgy érzed magával söpör, elragad az ár. Nincs semmi, ami az útjába állhatna, bármit képes megvalósítani. A lehetetlen számára nem opció. Könyörtelen de nem kegyetlen. Magánéletében pedig, az ágyban nagyon vad és szenvedélyes, elsöprően lángol, ég, hamuvá égetve mindent maga körül.

Élettörténet: árvaházban nőtt fel a keleten. Senki nem tudja, kik voltak a szülei, és mit keresett egy európai azon a helyen. Nagyon nehéz gyermekkora volt, minden napja azzal telt, hogy a saját életéért kellett küzdenie. Amikor felnőtt, az arab hadsereghez szegődött, később terrorizmusból éldegélt amerikában, majd ott hagyta a terrorszervezetet és bankrablásból, emberrablásból élt. Soha nem volt senkije, nem tudja milyen is az, éppen ezért nem is hiányzik neki. Vagy legalább is nem vallja be magának. Jelenleg börtönben van, egy bankrablás során elkapták, ahol komoly mészárlást rendezett bűntársaival. Csak ő maradt életben, életfogytiglant kapott és különösen veszélyes, A-minősítésű rab. Igazán sötét alak, egyfajta vezéregyénisége, sokan behódolnak neki. Vastagon benne van a drogkereskedésben is a börtönön belül, és sok őrrel nagyon jó a kapcsolata, ezért bármit el tud érni, amit csak akar.

Hobby: bankrabló, bűnöző, életfogytos a börtönben.

Foglalkozás: fegyvereket gyűjt, szereti az amerikai zenét, bárokat, szívesen táncol, és a csinos szőkék a gyengéi.

Extrák: darkos

Engedélyezve: 2010. 11. 03.

Módosítva: 2011. 07. 13. 21:23:28
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).