Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Leroux
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kita

Kor: 17

Külső leírás: Aprócska, karcsú és filigrán testalkatú fiú, halvány barackos bőrrel és hatalmas, halvány borostyánszín szemekkel, amik első pillanatban el tudják varázsolni az embert. Sűrű, seprűs pillái bájosan keretezik a két borostyáncseppszerű íriszt, kezei puhák és művészien hosszú ujjai vannak. Haja kellemesen sötét tónusú, kiemeli bőrének csodálatos hamvasságát, amelynek ugyancsak kellemes barackíze van. Jól áll neki a barna és a természetes, halvány színek, ízlésesen öltözik mert nem akar szégyent hozni a gazdájára.

Jellem: Csendes, igazán szép és tökéletes személyiség, igazi ölelgetnivaló, mint egy kis tündér. Kedves, illedelmes, grandiózus zenekedvelő és csodálatosan játszik több hangszeren, gazdája örömére. Tökéletes Pet, engedelmes, tökéletes szerető és szerethető jellem; csendes, nem beszél sokat csak amennyit muszáj, amennyire szükség van. Tanult, mindig olyan, amilyennek lennie kell, bújik, simogat és csókol, mindig azt és akkor, amit kell.

Élettörténet: Fiatal korában elrabolták, és egy év alatt teljes agymosáson esett át: tanították, állandóan azt hallgatta hogy ő csak azért él hogy valakit majd szeressen, szinte gyurmaként formázták, míg maga is el nem hitte, csakhogy megmaradt a kétkedés. Csodálatos és különleges szépsége miatt igen hamar és hatalmas összegért vették meg az elkábított fiúcskát az erre szakosodott árverésen. Gazdája nem túl lassan, de tapintatosan és nyugodtan törte be, egy évig volt nála; utána egy másik jakuzavezér megölte a főnököt. Szépsége már amúgy is megragadta, így nem ölte meg vagy dobta az emberei kezére a fiút, hanem megtartotta magának, és szinte mindent megkapott a szabadságán kívül; különleges elbánásban részesült, megtanulhatott bármit a legjobb tanároktól, bármit megkapott, amit kért, csak mert ő kéri. Szelíd, kiscicás bájával tartja fogva a Gazdáját, szinte kitalálja a gondolatait, ahogy jó Pethez illő, mindig és mindenkor tökéletesen kielégíti a testi és lelki vágyait is, ezért sokan irigylik az ojabunt a csodálatos állatkájáért. Kiélvezi néha adódott szabadideje minden pillanatát, könnyed elfoglaltsággal, élvezi, amíg még megadatik és megteheti; optimista, gyengéd és mintha egy mesekönyvből kilépett aprócska tündér lenne.

Hobby: zenélés, olvasás, rajzolás.

Foglalkozás: Pet; emberi kedvenc, házi sexrabszolga

Extrák: csodálatos helyzetfelismerő képesség, problémamegoldó készség, beszélőke

Engedélyezve: 2010. 11. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).