Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Riley Patrick Sanders
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Kissé alacsony termetű, de kevesen jegyzik meg nála elsőre, nem túl feltűnő. Sokkal hamarabb észreveszik, igéző szemeit. Sötétbarna haja hófehér arcát keretezi, kék szemei csak úgy ragyognak, kirikítnak a képből. Első látásra törékenynek és karcsúnak tűnik, de csak azért, mert egy számmal nagyobb ruhákat hord a kelleténél. Valójában picit izmos, ruganyos, mozgékony és a mozgása egyszerűen ellenállhatatlan, ha belelendül. Kezei, ujjai tényleg vékonyabbak és hosszúnak tűnnek, kissé lányos, ezért szereti kesztyűbe bújtatni. Szereti a sötétebb ruhákat, legyen az bármilyen színű. Olykor követi a divatot, de szereti keverni saját stílusával. A bal fülében van egy aprócska fülbevaló, egy picike kővel, ezzel jelzi is másságát.

Jellem: Vidám és elég mozgékony alak. Nem csak a táncparketten, hanem az életben is. Sokat mosolyog, szeret felvidítani másokat, sokan szeretik ezért, könnyen az ember szívébe lopja magát. Tehetséges, és ezt sokan elismerik, kissé szerény, de könnyen le lehet venni őt is a lábáról. Amikor táncol, mindent belead, maximalista, de könnyen fogadja a kritikákat. Habár elég szemérmes, mégis vágyakozó és kíváncsi típus. Sosem volt még kapcsolata, de vágyik egy partnerre. Gyengéje a kedves, mégis erős alakok, természetesen a helyes és jó megjelenésű alakok sem hagyják hidegen. A külső és belső egyaránt számít. Amit nem szeret, azaz egoista és gonosz emberek. Nem tesz ellenük semmit, csak szeret távol lenni az ilyen alakoktól. Ami mindennél elsőbbrendű nála, az a tánc. Ha picit ingerült, ha rossz kedve van, vagy csak szeretne kikapcsolódni, akkor bekapcsol egy hangulatához illő zenét, és táncolni kezd.

Élettörténet: Hátul gombolós kora óta táncol. Sokat csücsült tévé előtt mikor kicsi volt, és amikor zenés táncot látott, próbálta lemásolni a mozdulatokat, persze akkor még csak csetlett-botlott. Mára már egy igazán lelkes, sőt szenvedélyes táncos cseperedett belőle, aki már nem csak hobbyként szereti ezt a mozgást. Tizenkét évesen bekerült egy híres egyesületbe, ahol alig egy hónap után szerepelt háttértáncosként egy klipben. Csak hátul kapott szerepet, de ez pont elég volt ahhoz, hogy célja az első sor legyen. Öt év alatt olyan fényesre csiszolta tudását, hogy akár már oktathatna is, persze ehhez el kéne végeznie egy külön iskolát, de még nem vették rá, hogy ezen az úton haladjon tovább. Szeret tanítani, de legjobban szerepelni szeret, másokat megörvendeztetni a mozgásával, szereti, ha nézik. Az iskolájában, már hozzá is kezdett egy klubot vezetni, ahol táncra tanítja iskolatársait, de nem sok ideje van.

Hobby: szeret a lányokkal csevegni, és szünetekben tánclépésekkel villogtatni nekik tudását, fő hobbyja a tánc, amit mindennél jobban szeret.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Az alkoholt egyáltalán nem bírja, nem is ivott még, de akár egyetlen üveg sörtől is be tud rendesen csiccsenteni. Ilyenkor megfeledkezik magából, egy teljesen más embert látunk magunk előtt, mintha csak kifordult volna magából, de a tánc iránti szenvedélye semmit nem változik. Szereti az újdonságokat. Másságáról minden ismerőse tud, s aki nem fogadja el, azzal nem barátkozik.

Engedélyezve: 2010. 10. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).