Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Nozara Dayu
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Onichi

Kor: 18

Külső leírás: Alacsony, betegesen vékony fiú. Puha bőre már az egészségtelen szürkés árnyalatban játszik. Kócos fekete tincsei egészen hosszúak, szürke szemei tompán csillognak. Egész megjelenése olyan, akár egy elszomorító szürke szellemé. Arca finom vonású, mosoly szinte soha nem látszik rajta. Igyekszik mindig kifejezéstelen álarcot magára ölteni. Ruhái nem túl változatosak, egyszerű fehér fölső és nadrág, amit minden beteg hord. Testén, a legkülönbözőbb helyeken apró nyomok jelzik korábbi 'baleseteit'.

Jellem: Összetörtnek, magányosnak tűnik, és a látszat ez esetben nem is csal. Az egyetlen, amit megmentett régi önmagából, az a makacsság. Gyűlöli ha nem hisznek neki, ha vitatkoznak vele, pedig tudja, hogy neki van igaza. Könnyen lehet befolyásolni, de mostanra a bizalom is kihalt belőle. Igyekszik elzárni magát mindentől, és mindenkitől. Szeretne beszélgetni, elmondani valakinek miért ilyen, de félelme visszatartja. Fél, hogy ha közel enged valakit, ugyan úgy elveszíti, ahogy szüleit, ezért inkább nem szól senkihez. Ha kis húznak belőle pár szót, azok is csupán tőmondatok. Jól bírja a monotonitást, a semmit tevést, ezek a dolgok még talán meg is nyugtatják. Már rég föladott mindent, abba hitbe ringatta magát, hogy már senki sem segíthet rajta. Néha a reménytelenség teljesen eluralkodik rajta, ilyenkor előfordul, hogy napokig nem is eszik. Ezekben az időszakokban már-már megváltásként gondol a halálra.

Élettörténet: Ikertestvérével együtt fogadta örökbe, egy gazdag család. Igazi szüleiről semmit sem tud, azóta sem. Már korán rájött, hogy furcsa álmai nem mindig véletlenek. Először senkinek, még testvérének sem beszélt róluk, hiszen csak ritkán történtek meg a valóságban is. Ahogy teltek az évek, egyre jobban megrémült. Már nem csak álmaiban, hanem nap közben is jöttek a látomások, s közülük egyre több vált valóra. Bátyjával hiába volt jó kapcsolata, még neki sem szólt. Félt, hogy klinikai esetnek tartják majd, diliházba küldik. Inkább csak utalgatni próbált egy-egy katasztrófára, de mind hiába. A végső hideg zuhany, nevelőszülei halála volt. Előre látta, még sem tudott segíteni. Túl gyáva volt. Ezután egyre visszahúzódóbbá vált, mindenkivel megszakította a kapcsolatot. Ahogy képessége erősödött, úgy zuhant szét egyre jobban. Nem bírta elviselni, hogy látta, de megakadályozni nem tudta a dolgokat. Végső elkeseredésében öngyilkossággal próbálkozott, nem is egyszer. Az orvosok önveszélyesnek, beszámíthatatlannak találták, így az történt, amitől mindig is rettegett, bezárták. Jelenleg is egy egyszerű ággyal fölszerelt szobában tölti napjait állandó megfigyelés alatt.

Hobby: alvás

Foglalkozás: -

Extrák: Ő maga sem tudja honnan ered képessége. Már addig fejlődött, hogy sem megérintenie, sem látnia nem kell a személyt, akiről látomása szól. Elég ha megérzi a közelségét. Kizárólag azt látja, ami történni fog, de a kicsit sem fényes oldalát. Szemei előtt az adott személy halála, esetleg az az előtti pár perc pereg le. A legrosszabb, hogy sosem tudhatja, mikor fog megtörténni, így segíteni sem tud rajta.

Engedélyezve: 2010. 10. 31.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).