Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Tara Rellington
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Airi-chan

Kor: 230

Külső leírás: Közép magas termetű, vékony, nőies idomokkal megáldott nő. Eredetileg világos szőkésbarna haja van, de már kamaszkorától vörösre festeti. Legfeltűnőbb része arcának a nagyon világos, kékeszöld szemei. Imádja a magas sarkúkat, nagy ritkán látni lapos sarkúban, akkor is csak a balerina cipőben. Szinte csak fekete nadrágjai vannak, illetve csőnacijai, azok viszont minden színben. Szoknyát szinte sohasem hord, kivétel, mikor bulizni megy, akkor viszont hihetetlenül rövid darabokat. Ékszert szinte sosem visel. Boszorkányként fekete rövidnadrágot hord, nagyjából olyan rövidet, mint szoknyát szokott. Ezt egy fekete, feszülős top egészíti ki, de ezeket legtöbbször eltakarja földig érő fekete, csuklyás kabátja.

Jellem: Hétköznapjai közben nagyon kedves, megbízható személyiség, de ő is emberből van, szeret flörtölni, és a testi élvezeteket sem veti meg. Sőt! Nagyon jól ért a gyerekekhez, de a felnőtteket is remekül tudja kezelni. Boszorkányként emberi módszerekkel gyógyíthatatlan embereket kezel, próbálja jó útra téríteni a gonoszokat, megnyugtatni álmaikon keresztül a fiatal gyermekeket. Gyilkolásra csak a legvégső esetben vetemedik, akkor viszont kiéli magát, s brutális kegyetlenséggel öli meg azokat, akiken nem tud segíteni kedves szavaival.

Élettörténet: Egy hatalmas múltú, gazdag mágus családba született, akik, ha kellett, nem vetették meg a kegyetlen erőszakot, s ezért igen kétes hírnevük van. Négyen testvérek, Tara köztük a második legfiatalabb, vagyis a harmadik gyermek. Mindent megkapott volna amit kér, mégis csak akkor hagyatkozott nemesi családja segítségére, mikor saját erejéből nem tudott segíteni, s ez mind a mai napig így van. Boszorkányként halandó ugyan, de sokkal több ideig él, mint az emberek. Nagyapja hatására kezdett kibontakozni benne az emberek iránti rajongás, kedvenc népei a japánok és a németek, de a magyarokat is a szíve csücskében őrzi.

Hobby: Babysitterkedés, flörtölés

Foglalkozás: Gyermekorvos egy híres magánkórházban, boszorkány

Extrák: Ereje még most sem teljes, csupán akkor éri el végső határait, mikor rátalál lelki társára.

Engedélyezve: 2010. 10. 31.

Módosítva: 2010. 10. 30. 22:49:11
Módosította: Airi-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).