Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shimizu Katsuya
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Kawaii

Kor: 17

Külső leírás: Közép magas, sportos testalkatú fiú. Szemöldökében kettő, jobb fülében öt piercing van, a baloldalon pedig kettő. Szereti ezeket az ékszereket, bátyára emlékeztetik őt. Cseresznye piros duzzadt ajkai, és az örvénylő óceánra emlékeztető kék szemei mindenki számára emlékezetessé teszik szép arcát. Dús fekete haja az álláig ér, és ennél hosszabb soha nem szokott lenni. Szereti a laza kényelmes ruhákat, főleg az ingeket és a farmernadrágot részesíti előnyben. Inge alól rendszeresen kilátszik fehér selymes bőre, szinte már modelli képet adva így az őt bámulóknak.

Jellem: Katsuya udvarias és illemtudó, az arisztokrata társadalom egyik minta példánya, legalábbis a kívülállóknak mutatott jellemét tekintve. Persze ő néha szeretne ebből a körből kikerülni, saját életet akar, amibe nem szólhatnak bele. Olyat amilyen a testvérének nem lehetett. Ezt apja igyekszik biztosítani neki, de van, ami alól nincs kibúvó. De ő már ezért is hatalmas hálát és tiszteletet érez szülei iránt. Soha nem hozna szégyent nevére és családjára. Nem szereti, ha befolyásolni próbálják, vagy irányítják, kivéve, ha az apja az, és csak is üzleti ügyben engedi. Takeshi halála nagyon megviselte, közel álltak egymáshoz, első számú példaképének tartotta. Hiányát semmi sem pótolhatja.

Élettörténet: Apja egy neves arisztokrata család jelenlegi vezetője, nagyapja pedig a császár közeli barátja. Egy évvel ezelőttig még úgy volt, hogy bátya, Takeshi lesz a klán vezetője, de ő halálos balesetet szenvedett. Így lett Katsuya az új örökös. Apja elnéző vele szemben és szinte mindent megenged neki, hiszen később nem lesz módja a szórakozásra. Jelenleg Japán leghíresebb elit iskolájába tanul, idén végezz. Egyetemre is Tokióban fog járni.

Hobby: még nem egészen tudja mit is szeret

Foglalkozás: jelenleg tanuló, később a nemesi család vezetője

Extrák: van egy barátnője, de ez formális és a külvilágnak szól. *Levi Souta karakterének

Engedélyezve: 2009. 06. 14.
2010. 08. 26.

Módosítva: 2010. 08. 26. 20:52:11
Módosította: Kawaii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).