Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Aldrich Walloch
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: több száz

Külső leírás: Magas, robosztus alak, izmos alkat, széles vállakkal. Megjelenése tekintélyt sugároz, megköveteli a tiszteletet. Bőre mindig hideg, ugyanakkor puha és gyengéd, persze nem gyengédségre termett. Hatalmas markával könnyen átfog mindent, s tekintetével akár a vért is belefagyasztja a megfenyítendő személybe, ha kell. Külseje kissé utal erejére is. Haja hosszú, eredeti élénkvörös árnyalatban keretezi sápadtas arcát, tincsei egészen derekáig érnek, gyakran hordja kiengedve. Szemei is tűzvörösek, érzelmek csak azok számára olvashatók szemeiből, akik valóban érző lények. Kedvenc színei a vörös, a fekete és a szürkésfehér, ezeket alkalmazza szinte bárhol. Ruháiban, szobai berendezésekben, stb. Arca gyönyörű szép, jóképű és sármos jelenség, csak a kegyetlenség képes valamelyest eltorzítani ezt a szépséget, de még az is jól áll neki, ahogy szinte minden. Alváshoz vagy nem használ semmit, vagy selyemből készült ruhákat.

Jellem: Első ránézésre mindenki egy olyan alakot lát, aki kegyetlen, vasmarokkal uralkodik, és nem létezik számára lehetetlen. Ez csak részben igaz. Habár jó uralkodó, a külseje megtévesztő, a sötét és rideg álca egy magányos embert takar. Hiába akadna minden órában neki valaki, telhetetlen, válogatós és titokban tartja, hogy valahol szeretetre vágyik. Ez olyan dolog, amit még magának sem vall be igazán. Ritkán látni őt kedvesnek, inkább elkerüli a helyzetet, vagy csendben marad, nem szeretné, ha tekintélye meginogna, és egyesek fellázadnának ellene, esélyt látva az uralom átvételére. Logikus lény, jó tárgyalófél, viszonylag sokat megért és tanult, intelligens, de ő sem ért mindenhez.

Élettörténet: Nemesi, tisztavérű vámpír családba született, ebből fakad szépsége is, és ereje. Akkor vette át az uralmat a város felett, amikor szülei, azaz apja már kiöregedett ebből a feladatból. Szülei az első vámpírok nemzedéke környékén születtek. Kis kora óta készítették fel erre a feladatra, jól tudta, hogy idővel ő lesz az uralkodó, s unokatestvérét jelölték ki számára, mint leendő feleséget. Több évvel az előtt, hogy az esküvő lefolyt volna, a család arról kapott hírt, hogy a kijelölt menyasszonyt egy vadász ölte meg, szabályszegésért. Azóta sem talál rangjához méltó nőt a rokonságban, de nem is igazán keres. Számára nem az a fontos, hogy továbbvigye a tiszta vért. Aldrichnak született egy húga, aki még nagyon fiatal, kétszáz éves létére egy tíz éves gyermekével ér fel jelleme és teste is. Idővel rá szeretné hagyni azt a feladatot, hogy a tisztavérűek ne tűnjenek el a Földről. A szülőkről nem tudnak semmit, így Aldrich húga, Amanda a kastély egy magasan lévő, hatalmas szobájába van „elzárva”. Sokat foglalkozik vele, egyelőre ő az egyetlen, akivel szemben mindig kedves és beszédesebb.

Hobby: Húgával játszás, beszélgetés, olvasás, új dolgok részleges megtanulása.

Foglalkozás: Vámpír nagyúr, város vezetője

Extrák: Képessége egyszerűen a TŰZ és ennek ezer féle formája. Képes a tenyerében létrehozni, vagy messzebb lévő tárgyakon, lényeken, lényekben, stb. Ha valahol hatásosabb belépőt szán magának, akkor teste mellett két oldalt vékony csíkban vöröses lángok jelennek meg. Szereti a tüzet, ezért otthonában is előszeretettel használja a gyertyákat és más megvilágító eszközöket, persze megtalálható lámpa is a környezetében.

Engedélyezve: 2010. 10. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).