Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Hashiba Sora
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: yoshizawa

Kor: 16

Külső leírás: Haja kék, össze-vissza áll, az esetek többségében nem is fordít rá túl sok gondot. Szeme színe ugyanolyan kék, mint tincsei. Nem túl magas, de Fujimorinál magasabb, testalkatát tekintve nem túl vékony, de nem is olyan borzalmasan izmos, inkább pont kellemes. Ruhákat tekintve természetesen az iskolai egyenruhájában jár, alváshoz a póló-boxer kombinációt használja. Alternatív énje, Yoru, külsejében hasonló Sorához, de férfiasabb a külleme, ruhája is azt sugallja, hogy a Hashiba által teremtett személyiség már egy felnőttebb, érettebb énje a valósnak.

Jellem: Bolondos, vicces alkat, de többségében akaratán kívül. Ha kell, akkor komoly is tud lenni, hiszen élete nem volt könnyű. Amit szeret, azért bármit megtesz, tűzön-vízen át is keresztülmegy érte. Nem sok igazi barátja van, szám szerint kettő, és egy szerelme, de értük, és szüleiért tényleg mindenre hajlandó, még a gyerekkori rémmel is szembe mer szállni. Lusta alkat, imád aludni, néha nem gondolja át, hogy mit és miért mond, ebből pedig gyakran vannak gondjai. Szeret kötődni, például azt kifejezetten utálja, ha valaki megérinti a bizarr kinézetű plüsselefántját, Toshizout. Romantikus, szerelmi dolgokban még borzalmasan gyerek, Fujimori érzéseit is időbe és segítségbe telt, mire fel tudta fogni. Múltja folyamatosan kísérti, kísértette, emiatt teremtette alternatív énjét, Yorut, aki megvédi, ha szorultabb helyzetbe kerül. Ez néha olyan absztrakt megoldásokhoz vezet, mint kiugrás a zárt ablakon, de akkor, abban a helyzetben csak ez lehetett megoldás.

Élettörténet: Ugyanabban az intézetben nevelkedett egy darabig, ahol Fujimori. Igazi szüleiről nem sokat tudni, egészen pontosan semmit. Aizawa nagy lehetőségeket fűzött a Sorával történő kísérletekhez, de tervét nem vihette sikerre, ugyanis Nanami és Shinichiro megpróbálták kimenteni a gyerekeket, Sorát is, Fujimorit is. Azonban ez csak félig sikerült, hiszen csak Hashibát tudták kivinni. Onnantól a két férfi nevelte a gyereket. Az anime ott kapcsolódik be a történetbe, amikor Sora épp emlékeiért küzd, hiszen Aizawa megjelenése miatti kényszerhelyzetben nem tehetett mást: kiugrott az iskola egyik ablakán. Ekkor jelenik meg a gyerekkori szerelme, barátja, Fujimori, és innen kezdődnek a bonyodalmak: Sora nem emlékszik senkire és semmire, ezt pedig Fujimori nehezen emészti meg. De az érzéseik ellen egyikük sem küzdhet örökké. Akkor teljesedik ki a dolog, mikor kiderül Fujimori árulása, annak oka, félrevezetésének ténye, és Sora saját félelmeivel szembeszállva kiszabadítja kedvesét. Alternatív énje, Yoru, intim kapcsolatban áll Fujimoriéval.

Hobby: Alvás, evezés, barátok elviselése, meghallgatása

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Anime/Manga/PC: Suki na Mono wa Suki Dakara Shou ga nai! (Sukisho)

Engedélyezve: 2010. 10. 26.

Módosítva: 2011. 11. 20. 02:29:31
Módosította: Kawaii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).