Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Imamura Juro
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 19

Külső leírás: Átlagos magasságú, arányosan izmos fiú. Hála a sportnak, sosem volt gondja alakjával. Finom vonású arcáról szinte sosem hiányozhat a jókedvű mosoly. Szemei egészen sötétzöldek, első látásra akár feketének is tűnhetnének. Nem szeret fodrászhoz járni, így inkább addig növeszti gesztenyebarna tincseit, míg azok már szemébe nem lógnak. Habár haja kócosnak tűnik, ő inkább rendezett káosznak hívja. Általában iskolai egyenruhájában látni, de otthon jobban szereti a kinyúlt, kényelmes öltözéket, amiben szabadon mozoghat, gyakorolhat. Jobb lábszárán van egy heg, gyerekkori játszadozásainak emlékeként.

Jellem: Eléggé összetett személyiség. Az egyik pillanatban lelkesen pattogó guminyuszi, a másikban már szomorkodva üldögél, és beszélni sincs kedve. Ez akkor gyakori jelenség, mikor túlpörög. Jobb pillanataiban imádja szórakoztatni társait, ő a csoportok lelkesítő tagja. Sokak szerint gyerekes, s részben igazuk is van, kíváncsisága bármilyen korosztályét fölülmúlja. Gyerekes butaságokban viszi a pálmát, de nem naiv. Szereti maga körül a rendet, a pontosan betáblázott napirenddel viszont az őrületbe lehet kergetni. Eléggé ragaszkodó a régi dolgokhoz. Legyen akár személy, tárgy vagy hobbi, nem szívesen válik meg tőle. Ebből is látszik mennyire kitartó, akár az életben, akár a küzdőtéren. Ha valami nem úgy sikerül, ahogy szerette volna, letört, kissé utálatos lesz, akár napokra is.

Élettörténet: Apja biológus, édesanyja matematikus, így nem meglepő, hogy már kiskorában is helyén volt az esze. Ő a legelső gyerek, de sosem kapott kitüntetett figyelmet. Ugyanannyit törődtek vele, mint kisöccsével. Mindig is elég izgága volt, a tanulás sem tudta lekötni igazán, szülei más elfoglaltságot kerestek neki. Sok sportot végigpróbált, míg meg nem találta a vívást. Már kilencedik éve csinálja, és imádja, már sok versenyt nyert benne. Mindemellett tanulmányi átlaga is kimagasló, de sosem gondolta magát jobbnak senkinél. Legnagyobb vágya, hogy csillagász lehessen, és meg is tesz mindent ennek érdekében.

Hobby: vívás, csillagászat, nassolás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Nagyon szereti az állatokat, de sajnos allergiás rájuk, így nem tarthat otthon.

Engedélyezve: 2010. 10. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).