Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép






Tulajdonságok
Név: Nheal Eleazar
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Meera

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Magas rangjának és tiszta vérének köszönhetően nemesi kiállással rendelkezik, nincs nála fenségesebb és tündöklőbb. Arca tiszta, és markáns, egész megjelenése határozott és lélegzetelállító. Bőre nagyon kemény, egy rakétavető támadását is túlélné. Alakja magas és kigyúrt, igazi vámpír testtel rendelkezik, amit az idők során a genetika csábossá és rendkívül vonzóvá tett. Szemei hihetetlenül kékek, ha valaki sokáig bámulja a tündöklő íriszeket, elveszik bennük. Csípőjének oldalán nonfiguratív tetoválás húzódik, ami utal nemesi származására, valamint abban tárolja ereje egy negyedét. Haja egyedi vágású, mégis eredeti szőke, ami selymes és illatos, lerí róla, hogy mennyei érzés lenne beletúrni. Mindig egyenruháját viseli, ami tiszteletet parancsoló és erélyes megjelenést biztosít számára. Szemeivel folyton ravaszul pislog, ajkain általában egy félmosoly ül, arca ettől mindig enyhébb, mint a többi vámpíré, de ez nem azt jelenti, hogy könnyebben rászedhető.

Jellem: Taktikus és elővigyázatos, bár sokszor jelennek meg forrófejűségének következményei rangjelzésein. Mivel hivatásos hadi munkálatokban vesz részt, nagy felelősség nyomja a vállát, sokszor látni elgondolkodó arckifejezéssel sétálni össze-vissza. Felelősségteljes férfi, csak az igazságtalanságok láttán a hangját még a Vénekkel szemben is képes felemeli, és felszegett fejjel küzd az érdekeiért, vagy a szóbanforgókéért. Ilyenkor mindig lefokozzák és száműzik pár napra, de előbb-utóbb mindig visszahívják, mert nélküle a haditanács egyhelyben topog. Általában nyugodt és kedves, vámpír létére szeret halandókkal cseverészni, imádja az ő nézőpontjukat hallgatni, sőt, ha lehetősége van, a hadifoglyokkal is társalog. Természetesen képes elveszíteni a józanságát, akár az őrület határát is képes súrolni, ha olyan helyzetbe kerül. Mindene a külvilág, az élet és a pezsgés, de ez a sok papírral beborított íróasztal mellett nem mindig tudja teljesen kiélvezni. Mivel tisztavérű, sokan félik és rettegik, már elterjedtek róla nagyon morbid pletykák is, amik elszomorítják olykor-olykor. A többi vérszívótól különbözően neki nem lételeme a gyilkolászás, sokszor fogja vissza testvéreit a Szövetségnél, így akik a Főkastélyban szolgálnak, becsülik Nheal jelenlétét, egyedül hozzá mernek fordulni, ha valami bajuk van. Sokszor gyakorol önuralmat állatias ösztönein, hiszen hiába néz ki kívülről rendezettnek, gyönyörűnek, belül mégiscsak egy szörnyeteg, aki vérre szomjazik. Képes emiatt visszatartani a levegőjét, hogy ne érezzen illatokat. Csak egyszer tud szeretni. Halálig hűséges és gondoskodó, arra vágyik, hogy valaki ezt egyszer vissza tudja neki adni.

Élettörténet: Egy nemesi klán legidősebb férfi örököse, ez a klán az Eleazar, amit egyik ősük nevéről neveztek el, még az idők kezdetén. Nagyon befolyásos família, tagjai képesek a napon járni (a limit négy óra, utána finoman odakozmál), és fél hétig kibírni vér nélkül. Nheal gyerekkorában mindent megkapott, amire vágyott, pedig nem volt nagyigényű gyermek: csak játszani szeretett volna odakint a Főkastély udvarán levő szolgagyermekekkel. Szülei megtagadták ezt tőle, miszerint elbutulna vagy még átvenné a szabados eszméiket, így megtiltották neki. Nheal megtanult a vágyain és szükségletein uralkodni, ha megérzi az emberi vér édes illatát, vagy a puha bőr recsegését, képes visszafogni magát, roppant sok ideig. Reflexei és érzékei még a vámpírok között is kimagaslóak, legyőzhetetlen ellenfél mind vitában, mind fizikailag. Kimagasló teljesítményei, szülei pénze és klánjának régi oklevelei miatt hamar a hadvezéri székben találta magát, még másik négy társával egyetemben. Mindegyik hadvezér egy-egy égtájat felügyel, Nheal pedig az északi csapatok vezére, akik főleg légvédelemre és vízi ütközetekre specializálódtak. Szereti a tanácskozásokat, mert ott az elveiért harcolhat és képviselheti az északi területeket, amik alá tartoznak. Két hadvezér is a testvére, így nagyon sokszor szavazásnál többséget adnak az Eleazar klán tajgainak. Befolyásosak és szörnyen gazdagok, a háború pedig csak növel a számlán. Esküdt ellenségük minden Aylward az Aylward ősi vámpírklánból, mocskos mocskárlakóknak tartják őket, akik vadállatiasak, prédájuk akaratára ívesen téve marják el áldozataikat, és teszik őket szolgájukká. Nem csak vért vesznek tőlük, hanem lelket és testi örömöket is. Már amennyire ez az áldozatoknak öröm. Ebben a korban a vámpíroknak tilos, sőt, nem is tudják használni mágikus varázserejüket, velük született rendellenesség, hogy képtelenek használni azt. Nheal emlékeket tud törölni és delejes álmot szórni áldozatára, de támadólag képtelen fellépni, akárcsak minden más társa. A legfelsőbb vezetők közül is csak nagyon kevesek tudnak mágiát használni, azt is csak abban az esetben, ha kiszívják egy mágus vérét, az utolsó cseppig. Irdatlan érzelmi és fizikai trauma kell ahhoz, hogy egy vámpírban a mágiája fellobbanjon.

Hobby: halandókkal diskurálni, haditerveket kieszelni, edzés, séta a Főkastélyon belül és kívül, hegy- és sziklamászás

Foglalkozás: hadvezér

Extrák: Sosem csal vagy hazudik, rémesen őszinte "ember", és képes észrevenni, hogyha a szemébe hazudnak. **Imádja az ananászt, de főleg az illatát, mivel egy küldetés során volt szerencséje délen járni. ** Nagymamáé.

Képinfo: heise (google.com)

Engedélyezve: 2013. 05. 02.
2013. 06. 15.

Módosítva: 2013. 06. 15. 21:40:53
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).