Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Samuel Winchester
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: Hachi_ko

Kor: 22

Külső leírás: Barna haja van elöl rövidre vágva, hátul pedig kicsit hosszabban van meghagyva. Barna szemei vannak. 194 cm magas, szereti a kék farmernadrágokat és a hosszú ujjú felsőket, amiknek sötét színük van.

Jellem: Sam teljesen különbözik, nála 4 évvel idősebb bátyjától Deantől. Ő racionális, érzékeny és fontos számára, hogy normális életet éljen. Persze mindent megtenne Deanért, noha az elején elég rossz volt a kapcsolatuk egymással. Bátyjával ellentétben, ő komolyabban veszi a dolgokat, ám hozzá hasonlóan ő is segítőkész.

Élettörténet: Sam 1983. május 2-án született a kansasi Lawrence-ben, John és Mary Winchestermásodik gyermekeként. A kis Sammy-t már akkor is nagyon óvta nála négy évvel idősebb bátyja, Dean. Anyjuk halálát követően, a felcseperedő fivérek kitanulták apjuktól a természetfelettire való vadászat fortélyait, hogy bosszút állhassanak Mary gyilkosán, ezt követően azonban a család kettészakadt; Sam összeveszett apjával és a Stanford Egyetemre iratkozott be és új életet kezdett, míg Dean Johnnal maradt, és segítette őt mindenben. Sam az egyetemen ismerkedett meg későbbi barátnőjével, Jessicával. Sam eléggé művelt ember, rengeteg könyve van, és egy laptopja, mellyel rengeteg információt tud gyűjteni tanulmányaihoz, később a vadászatokhoz.Ő és családja egyik legjobb barátja a szintén vadász Bobby Singer.

Hobby: ---

Foglalkozás: vadász, joghallgató (régebben), csapos (régebben)

Extrák: képesség: látomások, telekinézis, különleges védekezés, démonok kiűzése az emberből és visszaküldése a Pokolba Anime: Supernatural

Engedélyezve: 2010. 10. 24.
2013. 11. 09.

Módosítva: 2013. 11. 09. 17:10:22
Módosította: Hachi_ko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).