Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Akasan (Kureiji Sakura) (Kitalált karakter)
Kategória: Death Note
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 20

Külső leírás: Gyönyörű szép fekete tépett haja van, amit mindig egyenesre vasal és itt ott kissé kiállít. Világos bőre van de nem az a beteges sápadt színű. Szokott sminkelni de nagyon ritkán. Sötét szemei, gyakran szomorúságtól vagy épp dühtől csillognak. Vékony és nem éppen azokkal a nőiesen kerekded idomokkal rendelkezik.168 cm ami még igy is magas a női átlaghoz képest. Bár félig japán csak ez nem látszik meg rajta. Öltözete általában iskolájának fiú egyenruhájából áll, de sulin kívül előszeretettel visel fiús ruhákat. Kedvenc színe a fekete de fehér vagy világos színű ruhákat hord.

Jellem: Lehetetlenség rajta kiigazodni vagy épp megmondani mi is a valós személyisége, ő ugyanis szeret játszadozni másokkal és ilyenkor önmagán is változtat. Több szerepet játszik élte során. Családja számára: Ő maga a megtestesült tökéletesség. Jól tanul, mindehhez még segítőkész is és ami a szüleinek fontos igazi úrihölgy, aki még mesésen is énekel. Az iskolában: Okos lány, de ő az a tipikus vezér egyéniség. Osztályának legtöbb tagja vakon követi. Kicsit, de tényleg csak kicsit lázad ami nem is igazán feltűnő. Figyelmetlen, mégis mindig tudja mik történnek körülötte. És van neki még egy része amit viszont nem mutat. A hatalmas elvárások szinte darabokra törték belülről és így lett az aki. Bár jól titkolja a gyilkolás nyújt neki megnyugvást. Sorozatgyilkos, de annyira hihetetlenül jól tudja megjátszani magát, hogy senki sem gyanakodna pont rá. Imád másokat befolyásolni és szeret különböző személyiségeket felvenni. Szereti a gyerekeket, valami lágy érzés fogja el mindig és őket sose tudná bántani. Hisz abban hogy egy gyermek a szülők kegyetlen neveltetése ellenére is lehet jó. Precíz és megfontolt. Iszonyú jó memóriával rendelkezik és egy igazi különc.

Élettörténet: Egy gazdag család egyetlen gyermekének született és már apró kora óta kitűnt kortársai közül. Az oviban sokan nem szerették, mert ő mindent megkapott és épp emiatt nem volt túl örömteli gyerekkora. Az általánost már elit iskolában kezdte, de itt csak azért barátkoztak vele mert a szülei pénzesek. A középiskolában ugyanez volt, de itt már nem is törődött azzal hogy egy igaz barátja sincs. Ekkor már teljesen kikészült idegileg, de ezt még jól titkolta pedig segítségre lett volna szüksége. Nem kereste a boldogságot és nem is akart kitörni, csak játszotta a rá szabott szerepeket és olyan volt akár egy robot, vagy épp egy baba, egy báb. Kiskora óta szerette manipulálni környezetét és ezt nem sikerült kinőnie. Mivel a szellemi képességei megvoltak és iskolái is rásegítettek korán a kis zseniként emlegették és szülei csak még büszkébbek lettek rá. Ideje nagy részét mindig is szobájába zárkózva töltötte és gyilkosságokról fantáziált. mindössze a 16-ot töltötte be mikor először ölt. Áldozata egy diáklány volt, az ő osztálytársa akivel akkoriban nagyon jól kijött. Mivel a kapcsolatuk jó volt nem gyanakodtak rá, pláne ahogy eljátszotta az összetört lányt. Egy ideig nem evett csak a szobájába zárkózva sírt, teljesen össze omlott. De ez csak a látszat volt. Onnantól kezdve miden gondolata a halál és a gyilkolás körül forgott. De sokáig nem tett semmit, aztán mikor betöltötte a 19-et ismét ölt, de ezúttal egy családot támadott meg és egyedül a csecsemőt hagyta életben. Hatalmas felhajtást keltett ezzel, mindenki az okokat kereste és az esetleges nyomokat amiket persze nem hagyott maga után. Egy év elteltével most ismét visszatért és szedi áldozatait. Nagyon precíz és megfontolt így nem hagy nyomokat.

Hobby: különböző személyek eljátszása,

Foglalkozás: diák ; elit iskolába jár ( egyetem a gazdag gyerekek számára)

Extrák: briliáns elme * nagyon szépen énekel *nem szimplán dilis vagy kissé beteges, ő őrült * sorozatgyilkos és nem hagy maga után nyomot, ráadásul annyira olyannak mutatja magát hogy senki nem is gyanakodna rá * gazdag a családja * kiváló színészi tehetség * nagyon jó logikája van, a memóriája szuper, kiváló megfigyelő és jó stratégiái és elméletei vannak. * jól sakkozik és még jobban befolyásol másokat. * nevének jelentése: Kureiji = őrült , Sakura = cseresznyevirág ; Akasan = baba

Engedélyezve: 2010. 10. 24.
2011. 04. 13.

Módosítva: 2011. 04. 13. 15:25:52
Módosította: Hentai Chibi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).