Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Dr. Baisutei Yasuhiro
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 27

Külső leírás: Középmagas, átlagos testalkatú. Külseje mindig rendezett és ápolt, szinte tökéletesnek tűnő. Nem csak azért ilyen, mert orvos, hanem mert szereti a higiéniát, a tisztaságot és az egészséget. Arca kedves, megnyugtató látvány, főleg akkor, ha mosolyog. Hófehér fogai nem vakítóan csillognak, de szépek, finom vonású mégis dús ajkak keretezik. Szemei sötétek, feketék, kissé talán szürkések, elbűvölően csillog, ha jó kedvében látni. Ritka nála, hogy nem mosolygós arcát látják az emberek, ilyenkor gondterhelt, esetleg fáradt. Munkahelyén mindig fehér póló simul a köpeny alatt, minden ruházata teljesen fehér, még a zoknija is. Nyakából elhagyhatatlan a sztetoszkóp, de ő nem hagyományosan szokta a nyakába akasztani, hanem csak keresztbe, hátul tarkójánál veti át. Hétköznapokban az elegáns, mégis kényelmes ruhákat részesíti előnyben. Télen szinte mindig garbóban, kötött pulóverekben lehet őt látni, nyáron inget visel, otthon meg csak pólót vagy melegítőt. Haja fekete, félhosszú, tépett mégis rendezett tincsekbe vágva keretezi arcát.

Jellem: Kedves és türelmes, főként ez a két szó írja le. Hangja is mindig lágy, barátságos és nyugtató. Kissé magányos, de ezt senki nem látja rajta, hisz mindig jókedvűnek tűnik. Szeretne partnert, de mivel alig van ideje a munkája mellett, így nagyritkán utoléri a rosszkedv és pár napig melankóliáját el nem rejtve dolgozik. Ilyenkor a betegek érdeklődnek iránta, hisz kedvelik, de mindent csak fáradtságra fog. Az idősebb hölgy betegei nagyon kedvelik, hisz udvarias és nem utolsó sorban jóképű. Szereti a romantikus regényeket, szaklapokat, hasonló filmeket, de a sorozatoktól távol tartja magát. Minden reggel egy csésze kávéval kezd, ha ez kimarad a reggeli gyors rituáléból, akkor szinte egész nap nyűgösebb.

Élettörténet: Habár szereti a gyerekeket, nem gyerekorvosnak ment, mert féltette karrierjét. Mássága miatt sokan elítélték, de mivel nagyon jó szakember, kivívta az elismerést. Kicsi kora óta szeretne orvos lenni, óvodás álmai között szerepelt az agysebészet, és más hasonló ritkaságok, de ahogy cseperedett vágyai is csillapodtak, míg végül háziorvos nem lett belőle. Tudja, hogy nem tűnik nagy szakmának, mint a nagyobb, speciális orvosok és szakok, de szerinte ez is nagyon fontos és alapvető munka, ezért tiszteli és szereti. Szülei már nagyon idősek, kései gyerek volt, van egy nővére, aki külföldön él és keveset tudnak róla. Egyedül él, egy egyszerű lakásban a város szélén, ami a két munkahelye között van, hisz két rendelőben is dolgozik, bár az egyik helyen inkább csak helyettesítő, avagy kisegítő orvos.

Hobby: Pihenés, olvasás, televíziózás, másra nem nagyon van ideje.

Foglalkozás: Háziorvos

Extrák: A sportot egészségesnek tartja, mégsem űzi rendszeresen, hisz nincs ideje. Ha hétvégéken jut egy kis szabadideje, teniszezni jár el pár ismerősével.

Engedélyezve: 2010. 10. 24.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).