Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Nobunaga Yoichi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 22

Külső leírás: Korához képest alacsony termetű, karcsú és hajlékony testalkat. Arca angyalian szép, sima és fiatalos. Égszín kék szemei kedvesen mosolyognak az emberekre. Szőke tincsei keretezik ártatlan arcát, amit néha egy kis sapkával nyom le, vagy hajráfot használ, nagyritkán hajcsatot. Ujjai vékonyak és kecsesek, kissé lányosak. Ha egyenruhájában látják, sokszor azt hiszik, hogy ő a másodpilóta, de valójában azt még csak tanulja. Szereti az egyenruhákat, ha teheti otthon is abban flangál egy kicsit, és bármikor lázba hozza, ha máson lát egyenruhát.

Jellem: Kedves, és tele van ábrándokkal. Kicsi kora óta minden vágya a repülés, gyerekkori szobája tele volt modellekkel és makettekkel, és amióta eszét tudja, pilóta akar lenni. Amíg nem szerzi meg hivatalosan a vizsgáját, addig kénytelen stewardként dolgoznia, hogy biztos legyen az állása, ha megszerzi az iratait. Munkájából fakadóan sokat utazik, világot lát, és ha tovább tartózkodik egy helyen, könnyen szerez barátot, sok országban már ismerik is éttermekben, büfékben, árusoknál, stb. A férfiakhoz vonzódik, de ha megtetszik neki valaki, zavarba jön, és a helyett hogy próbálna közelíteni, mindig az ellenkező irányba fut, félve a visszautasítástól és megbántástól. A munkatársaival jól kijön, sőt a kedvencük, hisz kevés fiú dolgozik ebben a szakmában. Kicsit erősebb jellem, mint a lányok, ha aggodalom tör ki, ő a legnyugodtabb, és próbál másokat is nyugtatni. Félénksége mellett ez elég feltűnő, hisz senki nem hinné, hogy egy félénk fiú olykor bátor is tud lenni.

Élettörténet: Életében először öt éves korában ült repülőre, az apjával. Ez egy kisebb sportrepülő volt, és az óta teljesen rabjává vált a repülésnek. Sokat tanult a felépítésükről, működésükről és fejlődésükről. Nem járt ki külön iskolát ezért, csak hobby szinten olvasgatott utána, de néha a kisebb mérnököket megszégyenítő tudással tud regélni a repülőkről. A vizsgára már teljesen felkészült, már csak arra vár, hogy elérje a 24. életévét, hogy letegye a vizsgát és 25 éves korától már vezethet repülőt.

Hobby: repülés, zenehallgatás, repülős könyvek és szaklapok olvasása.

Foglalkozás: Steward

Extrák: (Meerának készült)

Engedélyezve: 2010. 10. 19.

Módosítva: 2011. 06. 09. 21:39:23
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).