Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Aaron Dhalan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Darky

Kor: kb. 900-1000 év

Külső leírás: Mindent lehet rá mondani, csak azt nem hogy átlagos külsejű. Magas (196 cm), erős testalkatú, izmos férfi, éjfekete, hullámos hajjal és kékes-lilás szemekkel. Bőre sápadtfehér.. és teljesen hibátlan..egyetlen sebhely, anyajegy sem csúfítja el. Vonásait mintha szobrász faragta volna, telt ajkai mögül, csak ritkán villannak elő hegyes szemfogai ha mosolyog.

Jellem: Jelleme az évek folyamán sokat változott. Születésétől fogva rendkívül önfejű és öntörvényű volt, nem érdekelte semmilyen szabály. Vámpír voltát áldásnak és nem átoknak tartotta.. tobzódott az élvezetekben. Aztán az évek múlásával szép lassan kiábrándult mindenből és megcsömörlött. Mivel szép lassan mindenki meghalt akit fontosnak talált, szíve megtelt fájdalommal és végleg bezárkózott a világ elől. A modern kor először megijesztette őt, de aztán rájött hogy az ő hatalmával ebben a korban sokkal több mindenre viheti. Kissé arrogáns, de sokkal nyugodtabb és diplomatikusabb, mint régebben. Igyekszik a konfliktusokat békésen elsimítani, ritkán veti be csak a hatalmát és vámpír erejét. Az embereket gyengének és használhatatlannak tartja, mégis szórakoztatja a ténykedésük. Rendkívül kedves és nagylelkű, ugyanakkor ugyanolyan számító is tud lenni ha van oka rá.

Élettörténet: Valamikor az első ezredforduló környékén született, családjáról nem sokat tudni, szegények volták és eladták őt egy gazdag hercegnek szolgának. Képességeire csak idősebb korában döbbent rá, amikoris megölte a gazdájt és átvette a helyét. Élete rendkívül kalandos és regénybe illő volt, szerelmeit egymás után vitte el a pestis, vagy öregedtek meg mellette, úgy, hogy ő csak nézhette ahogy szenvednek. Ekkor ábrándult ki végleg a világból, és örök álomba akart merülni. 400 éven át aludt a koporsójában, egy régi ház alagsorában, amit aztán a századfordulón akartak újjáépíteni, és a bontási munkálatok felébresztették őt álmából. Dühében nemcsak a munkásokat ölte meg, de lerombolta az egész házat, amiről még mostis pletykák keringenek a városban. Rövid úton rájött azonban hogy talán a modern kor, és a modern világ tartogat még számára meglepetéseket, és talán megoldást is talál a problémájára. Mivel régi kincseinek rejtekhelyét máig ismerte, rendkívül nagy gazdagságra tett szert a műkincsek eladásával, de ezt természetesen titkolja... igyekszik rendes, hétköznapi embernek tűnni (ami persze nem mindig megy neki). Egy furcsa ötlettől vezérelve úgy döntött hogy az emberek figyelése mulatságos, így most történelmet tanít anglia egyik leghíresebb egyetemén. Mivel a történelem nagyrészét saját maga is megélte.. ezért diákjai nagyon szeretik..színes elbeszélései.. és perverz humora miatt. Bár az órák nagyrészét nappal tartják.. ő egy ritka bőrbetegségre hivatkozva elérte hogy az ő órái csak sötétedés után kezdődjenek, mikor már nincs fent a nap, vagy nem éget olyan erősen. Igazi énjét senki sem ismeri, igyekszik titkolni a világ elől.. milyen életet is él valójában.

Hobby: Régi könyvek olvasgatása, diákjainak szivatása.. és mindenféle érzéki élvezet

Foglalkozás: egyetemi tanár, hivatásos szélhámos, valójában egy középkori (ma is élő) herceg

Extrák: Egyike a föld legidősebb vámpírjainak így hatalmas fizikai erején kívül, képességei rendkívül sokfélék. Nemcsak belelát az emberek gondolataiba, de meg is tudja változtatni őket. Képes rá hogy csak a szavai erejével rávegyen bárkit bármire. Rendkívül dallamos, mély hangja van.. ami mágiájának része is egyben.

Engedélyezve: 2009. 06. 11.
2010. 07. 26.

Módosítva: 2011. 12. 17. 19:23:28
Módosította: Darky

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).