Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Shitoyaka Tori
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 16

Külső leírás: Korához képest alacsony termetű fiúcska, testalkata kecsesen izmos, kissé szálkás, sőt inkább lányos, de nagyon jól áll neki. Olyan, akár egy törékeny virágszál. Pillái hosszúak, és feketék, tökéletesen gyönyörű keretet adnak krémbarna szemeinek. Haja puha gesztenyebarna színű, vékonyodó tincsekben hullik néha arcába, lágyan cirógatja tarkóját, és füleit. Olykor, hogy ne lógjon szemébe, kicsi csatokkal tűzi oldalra, nem zavartatva magát, hogy ezzel talán még lányosabbá válik külseje. Bőre hófehér, sima és bársonyos, természetesen ilyen szép baba arca van, bár néha ápolja krémekkel, hogy a fellépéseken felkent smink ne ártson bőrének. Ajkai, akár a barack színű nyíló rózsa, ártatlak, kicsi, és ha bár általában komoly, néha egy kis mosoly is megjelenik rajta. Kedvenc színe a fehér, ruháinál is ezt részesíti előnyben, az ártatlanságát tükrözi.

Jellem: Kedves, barátságos, és ártatlan lélek. Néha kicsit magának való, de nem riad meg a társaságtól. Komolyabb barátai nincsenek, sok emberrel, azaz osztálytársaival jóban van, szereti őket. Főleg lányokkal barátkozik, velük könnyebben kijön, hisz az ő jelleme is inkább lányos, gyengédebb, nem pedig „fiús”. Bátran felvállalja másságát, persze nem hangoztatja, és nem is keres párt, sem is foglalkozik ezzel. Élete fő célja a tánc, amit veszettül hajt, és gyakorol. Aranyos a természete, általában megbízik az emberekben, de fél a csalódástól, mint bárki. Senkit nem hagyott még magához közeledni, mindig barátként tekint a közeledőkre, akik főként iskolatársai. Ebből a szempontból bizalmatlan, határozatlan, félénk és szemérmes.

Élettörténet: : Már kicsi kora óta sokkal jobban foglalkoztatta a tánc, mint a sport. Édesanyja ennek nagyon örült, apja csak lassabban törődött bele, de végül belátta, hogy fiának ez való. Törékeny és védtelen, ezért veszélyes is lenne számára, szinte bármilyen sport. Amint lehetőségük nyílt rá, beíratták balett tanfolyamra, sorra nyerte a csoport, városi, megyei és minden féle díjakat, ahogy cseperedett. Nagy tehetsége van hozzá, és szívvel-lélekkel csinálja, ebből is szeretne majd megélni.

Hobby: balett, bár nem tekint rá hobbyként, inkább életcél.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Egy neves balett egyesület tagja, ahol ösztöndíjasként tanulhat/gyakorolhat, mert szülei nem engedhetnék meg maguknak a tandíjat. Egyre több fellépésen, egyre nagyobb szerepeket kap, így néha fizetés is jár neki, amivel otthon segít, vagy csak egyszerűen magára költi. Szeretne hamar elköltözni otthonról.

Engedélyezve: 2010. 10. 19.

Módosítva: 2012. 06. 01. 18:11:29
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).