Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Cory Noah
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 20

Külső leírás: átlagos magasságú, karcsún izmos testalkatú fiú, fahéjszínű bőrrel, amitől rögtön kitűnik a sok városi ember közül. Szép arca nem kimondottan nőies vonású, mégis finom és határozott egyszerre, amin hangulatának minden változását tökéletesen nyomon lehet követni, hiszen hihetetlenül kifejező pofival rendelkezik. Haja ében fekete, puha tincsekben omlik vállára, szeret benne tollakat, fonatokat hordani. Szemei sötétek, szép vágásúak, ajkai duzzadtak, ezzel is hangsúlyozva azt a megmagyarázhatatlan finomságot, ami belőle árad. Szeret feszes nadrágokat, ugyan akkor bő pólókat hordani.

Jellem: hihetetlenül sokszínű fiú, de legjobban a pukkancs méregzsák rá a jellemző. Hangulatember, és épp aktuális kedvétől függ, kivel hogy viselkedik. Ezért talán nehéz természetű is lehetne, de eme hibáit ellensúlyozza, az az állandó teljes mértékben férfiatlan megnyilvánulásai, amiket képes produkálni olyakor-olykor. Ugyan is bármit tesz, mindig képes valami teljesen gyerekesen aranyosat tenni, így még dühkitörése közben sem lehet komolyan venni, amit kifejezetten utál... nem könnyen enged másokat a bizalmába, de ha igen akkor azokat, pukkancs módon, de imádja... szeret őrült dolgokat kipróbálni, mert vakmerőségével kívánja magára felhívni a figyelmet.

Élettörténet: egy kisvárosban nőtt fel, ahol szülei szerető gonddal nevelték, de lévén hogy egy kicsit kezelhetetlen, nem nagyon bírtak vele, így kis fiúk sok-sok csintalanságra vetemedett... miután befejezte a középiskolát, úgy döntött, hogy követi barátait és elvonul egy nagyvárosba önállóságot tanulni. Ez olyannyira jól sikerült neki, hogy rögtön az első nap elloptak tőle mindent, de végül mostani munka adója Craig talált rá, ki amellett hogy szállást adott neki, munkát is. Így most az ő vendéglőjében felszolgáló fiú. Emellett nagyon-nagyon jól ért a számítógépekhez, és álma hogy egyszer videó játék programozó lehessen... vagy minimum tesztelő.

Hobby: evés (hihetetlen étvágya van), videó játékok, koncertekre járás, gördeszkázás

Foglalkozás: felszolgáló

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 10. 17.

Módosítva: 2011. 04. 04. 07:28:30
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).