Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Hasegawa Kazuya
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Katharina-chan

Kor: 24

Külső leírás: Kicsivel váll alá érő fekete haját általában kibontva, vagy lófarokba fogva hordja, azonban koncertek előtt mindig a staffosok kezére adja magát. Szeme természetes kék, mégis fellépések előtt a jobbat kontaklencsével pirosra torzítja. Hihetetlen szépségű arccal áldotta meg a sors. Bal szeme alatt egy apró anyajegy található. 184 cm-es magasságához egy enyhén sportos testalkat tartozik, melyet igyekszik fenn tartani. Bal fülében 10, jobb fülében pedig 8 fülbevalót visel. Bal oldalt a lapockájától a válláig 3 darab pillangó tetoválás látható. Imádja a feketét és a bőr cuccokat, állandóan bakancsban és tornacsukában mászkál.

Jellem: Laza, mégis tisztelettudó stílussal rendelkezik. Udvarias, nem beképzelt, viszont gyűlöli, ha műbandának titulálják őket. Imádja bandatársait, akik a legjobb barátai is egyben. Néhány nagyobb csalódás után végleg feladta a szerelem keresését. Ha a szükség gyötri, akkor előjön a kézi munka, legrosszabb esetben pedig hív egy hivatásost.

Élettörténet: Édesanyja háztartásbeli, édesapja cégigazgató, akinek a munkáját majd a bátyja fogja átvenni. Apja sohasem volt elégedett Kazuyával, anyja mindenben az urára hallgatott, azonban bátyja mindig támogatta bármi is történt vele. A szigorú neveltetést kapott. Annak ellenére, hogy gyűlölt tanulni, mégis mindig osztályelső volt. 16 éves korában állt össze barátaival egy zenekart alapítani. Azóta sikerült betörniük a japán zeneipar nagyjai közé.

Hobby: Tánc, edzés

Foglalkozás: Zenész

Extrák: Nem lövi magát, mivel gyűlőli a drogokat, mióta egy szintén zenész barátja belehalt a használatukba. Szereti az alkoholt, de csak mértékkel. A banda, amiben játszik a "Des anges du crime" (A bűn angyalai) nevet viseli.

Képinfo: Nem saját mű, pusztán szemléltetési célzatot szolgál. ()

Engedélyezve: 2010. 10. 19.
2013. 05. 31.

Módosítva: 2013. 05. 31. 00:32:31
Módosította: Katharina-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).