Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Chris
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: több ezer

Külső leírás: Félhosszú szőke haját hátul mindig össze fogja, sötét szemei pedig gyakran dühtől csillognak. Nem a legmagasabb angyalok közé tartozik méretileg, hiszen csak 177 cm és ehhez még kissé vékonyka is. Arca fiús, mégis szép. Mosolya amit régen szinte mindig látni lehetett, mára már ritkább. Öltözete akár a harcosoké, mindig páncél védi és megjelenéséhez szorosan hozzá tartozik kardja is. Gyönyörű hófehér szárnyait nem szereti mutatni.

Jellem: Ahhoz képest hogy angyal nem mindig kedves és eléggé lázadó természetű is. Gyűlöli ha ugráltatják, ha parancsolgatnak neki. Szereti a saját útját járni, önmaga felismerni ha tévedett. Kíváncsi, felfedező természet akit érdekelnek az új dolgok. Mindezekhez határozott és magabiztos, valamint kitartó. Ha valamit eltervez, azt véghez is viszi. Gyakran érzi magát tehetetlennek és ilyenkor nem is cselekszik.

Élettörténet: Ikertestvérével boldog élete volt az Úr mellett, mindaddig amíg Charlotte el nem árulta az Urat és bukottá nem vált. Chris ekkor nem tudott mit tenni és ikernővérét akiért úgy rajongott elvesztette. Onnantól kezdve gyakran érezte ismét azt, hogy ő nem tud mit tenni és nem is cselekedett. A kedves mosolygós lány, így a jelenleg is ismert önfejű fiúvá vált. Többé nem volt már az aki régen. Testvére elvesztéséért magát hibáztatta, ráadásul még ki sem állt mellette. Egy nap az emberek között egy démon ezt meg is mondta neki és azóta csak testvére keresésének " él".

Hobby: emberek közt lenni, testvére keresése

Foglalkozás: angyal

Extrák: angyal * van egy ikertestvére aki meg bukott angyal * igazából lány * jó harcos * feladata az egyensúly fenntartása * igazi neve Christelle

Engedélyezve: 2010. 10. 17.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).