Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Yugana Seikatsu
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 17

Külső leírás: Hosszú fekete haja van, de ezt csak a hajfestéknek köszönheti, ugyanis ritka genetikai betegségének "köszönhetően" eredeti hajszíne hófehér. Sápatag bőre van és igéző sötét szemei. Tekintetéből mindig mást lehet kiolvasni, de három dolog állandó: szomorúság, mely egyben vágyakozás a normális életre; kis perverzió és persze ott van maga a titokzatosság, amikor tudod hogy tervez valamit csak azt nem hogy mit és ettől talán kicsit megrémülsz. Az átlaghoz képest nagyon magas, 170 cm-s lány de ugyanekkor iszonyúan vékony és bármit is tesz nem tud hízni. Ha iskolába megy mindig egyenruháját viseli, de általában fekete ruhákat hord és sminkje is sötét ezzel is kiemeli beteges bőrszínét.

Jellem: Egy ártatlan diáklánynak mutatja magát az iskolában már amikor bejár, de egyébként egy eleven csaj. Hihetetlenül erős élni akarás tombol benne, mely még a legreménytelenebb helyzetekben is jelen van. A végsőkig képes hinni és küzdeni, nem ismeri a feladás szót. Kitartó és akaratos. Nőket megszégyenitően perverz, kis kéjenc. Fő célja hogy kiélje minden vágyát még a halála előtt. Mindezek mellett tud ő kis vadóc is lenni, ha megtalálta a tökéletes partnerét.

Élettörténet: Egy átlagos család egyetlen gyermekének született. Már korán kiderült hogy súlyos beteg és hogy az orvostudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható és hogy tulajdonképpen nagyon ritka. A szülök teljesen össze omlottak, Sei pedig szinte a legtöbb idejét kórházban töltötte. Anyja teljesen össze omlott, míg apja alkoholizálni kezdett így végül 14 évesen úgy döntött inkább él a kórházban mint családjával. Ekkor festette haját is feketére. Egy idő után azonban megelégelte a kórházat is és hála fiatal doktorának Alex-nek, elmehetett és azóta is egyedül él egy nagy házban, immáron 5 éve. Gyakran jár be a kórházba ellenőrzésekre. Mindenki úgy tudja, hogy egy visszafogott lány, de igazából minden gondolata vágyai kielégítése körül forog.

Hobby: vágyai kiélése, sétálás, kórház elkerülése amennyire csak lehet

Foglalkozás: magántanuló

Extrák: nevének jelentése: Yugana = kegyes; Seikatsu = élet * súlyos és eddig ismeretlen, de halálos betegségben szenved, melyre még nincs gyógyír * képes mások gondolatában olvasni, úgymond hallja mire gondolnak emberek * betegségét csak enyhíteni tudják, de pontosan megállapítani hogy mi az azt még nem, mivel több betegség tünete tevődik össze az eddig ismeretlen de minden bizonnyal genetikai eredetű betegséget alkotva * rajta kívül még egy lány volt de még Sei születése előtt 6 évesen meghalt * gyakori tünetei, betegségéről pár infó : látása romlik, ezért már szemüveges, de jobban szereti a kontaktlencsét; gyakran a szíve rendetlenkedik, de ezt gyógyszerre enyhíteni tudja; néha rátörhet egy afféle pánik szerű roham és akkor nem kap levegőt; szédül; köhögő roham törhet rá és néha vért köhög( az orvosok sem értik miért); lehet rohama és ilyenkor teste hídban megfeszül( csak a tarkó és sarok érinti a talajt); rohamai után ájulás súlyos esetben kóma következhet be és ilyen roham esetén szokott kapni injekciót amiben egy csak az ő számára való szer van * bár magántanuló be szokott azért járni a suliba

Engedélyezve: 2010. 10. 17.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).