Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Edward Monroe
Kategória: Fantasy
Feltöltő: bakkfity

Kor: kb 400

Külső leírás: Kb 170-172 cm magas, rövid szürkés, őszes hajú fiú. Szemei aranybarna színben pompáznak. Kinézetét nehéz behatárolni, mivel több is van neki. Az első a humán. Második a bestia. Harmadik a lupus. Humán formájában az átlagostól eltérő módon nem emberi, hanem farkas fülekkel rendelkezik... bár farkasfarka se túl hétköznapi. Fülei hajszínével (szőrzetével) ellentétben nem "szürkék", hanem fehérek. Leggyakrabban hordott, s leginkább imádott ruhaneműi a farmer, és a póló... nem szereti túlságosan a változatosságot... Van egy kedvenc sapkája, amit mindig magánál hord, hogyha a szükség úgy hozná a farkasfüleit el tudja rejteni.

Jellem: Általában csendes, nyugodt, áldott jó teremtés. Azonban elnyomott/rejtett/ agressziója lévén, nem egyszer veszti el a józan eszét, és megy át egy igen okos, de kegyetlen gyilkoló "állatba". Ha lehet, mindig nyugton marad, nem okoz gondot. Magában képes a történtek után akár órákig is őrjöngeni, de kiadni magából ezt csak jóformán teliholdkor képes. Nagyon könnyen zavarba lehet hozni, főleg a szexualitás témával. Nyugodt természetével ellentétben szeret csipkelődni másokkal... jóformán csak nagybátyjával.

Élettörténet: Egy egyszerű halandó, és egy vérfarkas szerelmének véres gyümölcse... a halandókéhoz képest hatalmas ereje miatt, édesanyja a szülés közben életét vesztette. Apja, Louvel, a közeli, már-már kihaló félben lévő vérfarkas-klán vezetője, magával vitte a még akkori csöpp Edwardot,s ameddig tudta, nevelte a gyermeket. Egy váratlan vámpírtámadás következtében a klánból többen meghaltak... Louvel sem volt kivétel. Drasztikus módon vetettek véget életének, amit Edward szemrebbenés nélkül végignézett. A sokk hatásától haja pár óra alatt szénfeketéből majdnem fehérbe őszült... A tény, hogy apja, és anyja is miatta haltak meg, mély sebet ejtettek a szívébe... lelkileg összetört. A falka szétszéledt, Edward, a nagybátyjával együtt nyugatra, Erdélyből, egészen Angliába vándorolt, több évtizeden keresztül. Útjuk során rengeteg vámpír, és nem kívánt természetfeletti lény támadta meg őket... Egész hosszú ideje tartózkodnak már Angliában, pontosabban Cambridge-ben. Edward, hogy jobban megismerhesse az emberek világát, Daniel közrejátszásának köszönhetően, a méltán híres egyetemre jár, cseppet sem túlcsorduló örömmel.

Hobby: Semmin se gondolkodva bámulni a semmibe... alvás.

Foglalkozás: Még csak hallani se akar róla...

Extrák: Vérfarkas...állítólag. Nem mellesleg skizofrén. Izgalmi, kínos, ittas állapotban/helyzetekben az oly nehezen eltüntetett farkas jellemzői előbukkannak. (fül, farok, karmok stb) Nagybáttya ijesztően furcsa kotyvalékokkal itatja, állítva, hogy ettől mindenféleképpen stabilizálódik benne az ember és a vérfarkas "viszonya"...

Engedélyezve: 2010. 08. 28.
2012. 04. 08.

Módosítva: 2012. 04. 08. 10:02:35
Módosította: bakkfity

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).