Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kureiji
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 19( 200 körül a valódi)

Külső leírás: Gyönyörű szép puha bőre van, de kissé sápatag. Szép arca van, nőies vonásokkal. Haja nem túl rövid és szőke színű. Igencsak magas, hiszen 180 cm és vékony. Tipikus modell pasi. Égszínkék szemei mindig szomorúan csillognak. Vajszínű neko fülei vannak és ha átváltozik akkor olyan színű macska is lesz. A lazább ruhákat szereti, ruháinak kapucnijai gyakran szőrmések. A sötét színeket kedveli valamint a vérvöröset. Már első ránézésre is látni hogy nem egy boldog személy.

Jellem: Csendes, senki sem gondolná róla hogy egy őrült. Belül azonban kegyetlen, egy igazi szociopata. Nem érez sohase lelkiismeret furdalást és nincs is tisztában azzal mi a jó és mi a rossz. Nem leli másban örömét csak mások halálában. A vér a legszebb, legizgatóbb dolog a számára. Nem számít neki senki sem, csak az akit megszeret, de akkor még őrültebb lesz.

Élettörténet: Egy halandó nő és egy nagy hatalmú démon gyermekének született. Gyermekként végig nézte ahogy apja megkínozza majd szó szerint kivérezteti édesanyját. Ekkor szökött meg. Mivel ez nem volt rá túl jó hatással így 17 évesen teljesen megőrült és a kínzásban, gyilkolásban lelte meg minden örömét. Már gyermekként is voltak furcsa húzásai de mostani énje csak akkor bontakozódott ki. Azóta is gyakran szedi áldozatait minden feltűnés nélkül és állattámadásnak állítja be, így nem gyanakszanak rá.

Hobby: kínzások, minden ami harccal és a halállal kapcsolatos

Foglalkozás: úgyvéve sorozatgyilkos

Extrák: egy őrült * félvér * jól bánik fegyverekkel * fél démon * erős * imádja a vér látványát * gyakran önmagában is kárt tesz * ha szeret valakit akkor az már fanatikus rajongásba csap át, ami kicsit ijesztő. a lány nevét esetleg a bőrébe vési, követi szinte már zaklatja kiszemeltjét * adott helyzetben a szeretett személyt is bántja * nevének jelentése: őrült

Engedélyezve: 2010. 10. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).