Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Rose Dragon
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Miria

Kor: 79

Külső leírás: Igazi alakja egy fél ember, fél tollas sárkány szerű lény. Tekintete tiszteletet parancsoló, aranybarna szemei mégis nyugalmat, és békességet árasztanak. Szájának telt ívei narancsosan csillognak. Bőre rózsás, szeplős, és igen érzékeny. Haja vörös, viszont elöl, a homlokától induló kis csonka szárnyszerű tollazata sárgás-rezes-zöldes árnyalatú. Hosszú, pávaszerű farktollai is vannak, melyek ugyanezen színekben pompáznak. Kezei vékonyak, és gyengék, így van ez lábaival is. Nincs szüksége fizikai erőnlétre... Mellei gyönyörű gömbölyűek, feneke sem különb. Emberi alakja: A haja színe a barnához közelít, de még mindig vannak benne vöröses árnyalatok, s 1-2 tincs kivételével, melyek arcába lógnak lágyan omlik hátra. Szemszíne megmarad, a tollak eltűnnek. Erejét emberi alakban nem tudja használni, csak visszaváltozás után. Szereti a természetes színű, nem feltűnő, nem riktító ruhákat. Így általában zöld, barna, sárga vagy narancs színű ruházatban látni. Imádja a ruhákat, de a harci felszerelését is szíveli, mely egy rövidnadrágos zöld ruha, arany indákkal átszőve...

Jellem: Békeszerető, általában nyugodt, kimért típus. Viszont ha a faja biztonságáról van szó, kíméletlenül harcol. Rettenetesen bosszúálló, ha kell. Nem tűri a lekezelést, az intelligencia teljes hiányát. Emberekkel szemben kettős érzelmeket tudhat magáénak. A kegyetlen embereket saját kegyetlenségükkel mészárolja le, s gyámolítja a jámbor, szeretetre méltó személyeket. Az előítélet messze áll tőle. Ha szerelmes, szenvedélyesen szeret, képes rettenthetetlenül udvarolni, de iszonyatosan válogatós, mindent számításba vesz a nagy Ő kiválasztásakor.

Élettörténet: Kicsi lányka volt (9 éves), mikor az istenfélő emberek megtámadták a faluját, abban a hiszemben, az ő fajtája az ördög gonosz játéka. Fajtájának szinte minden tagját kiírtották, de őt csodával határos módon kimentette egy ugyancsak emberekből álló mentőcsoport. Azóta egy erdei kolóniában él, melyben a kihalás szélén álló fajok utolsó képviselői telepedtek meg. Ott nevelkedett, egy tündér és egy alakváltó fogadta magához. Mikor betöltötte a 18 éves kort, vándorútra indult. Megkereste azt a várost, mely kiírtotta faját, s mind egy szálig elpusztított minden embert, akit talált. Hihetetlenül megbánta, ez a tett rémálomként kísérte további útjain éveken át, majd mikor értesítést kapott afelől, a kis kolóniát megtámadták, bűntudata elillant, és hazaérve újabb vérfürdőt rendezett. Ekkor 58 éves volt, és igen sok mindent látott a világból. Eldöntötte, itt marad, és egyik védelmezője lesz a falunak. Mielőtt hazaért volna, a régi vezetőjüknek lánya betelepült a kolóniába. Ő volt az első olyan lény, mint ő, 49 év után. Emberi falvakba általában Lydia vezetésével indul egy 3 fős személyből álló csapat, mely emberi falvakból, és városokból szállít gyógyszert és élelmet a kolóniába.

Hobby: kertészkedés, festészet.

Foglalkozás: harcos, "kereskedő"

Extrák: Ereje: Amit a saját testére rajzol, az életre kel, és akár nagyítani, zsugorítani is lehet a lerajzolt lényt. Már létező lényt nem rajzolhat magára, legfeljebb, ha azt a lényt ő maga találta ki, és többet szeretne gyártani belőle, különben a teste elkorcsosul. Az adott lények maximum fél óráig életképesek, majd köddé válnak. Másik ereje, hogy négy lábú, pikkelyes testű szörnnyé tud átalakulni, melynek feje egy tollas madáré. Ha emberi alakot vesz fel, az nagyon sok erejébe kerül, ezért takarékoskodnia kell. Mottó: "Minden lénynek joga van az élethez! Honnan tudhatnád, milyen a jelleme, ha előtte elpusztítod?!"

Képinfo: Nem az én alkotásom, Deviantarton leltem. ()

Engedélyezve: 2010. 10. 15.
2017. 10. 24.

Módosítva: 2017. 10. 23. 11:04:11
Módosította: Miria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).