Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Arashi Rakurai
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 30

Külső leírás: Dögös, magas, és nagyon izmos testalkat. Nem túl kigyúrt, mégis jól kidolgozott, ruganyos és mozgékony. Fiatal korában sokáig hosszú haja volt, de a katonás rend hirtelen jelentkezett nála, így azóta ében haja rendezett. Hátul rövidre nyírt, elöl kicsivel hosszabb tincsek keretezik markáns arcát. Szívdöglesztően sármos egész megjelenése, amit mélyre ható kék szemei tesznek még ellenállhatatlanabbá. Tekintete olyan, mintha az ember mélyére látna, olykor kegyetlen, de annak a kevés egyénnek, aki megérdemli, gyenge pillantásokra is képes. Munkahelyén állandóan a megszokott ing és a rendőri kabát/mellény viselete, melyeken nem visel jelvényeket, pedig megtehetné. Otthon előszeretettel hord farmert és pólót, edzésen atlétát. Sapkája/kalapja mindig elhagyhatatlan munkája során, bár régebbi ágyasai azt is szerették, ha otthon viselte. Sokkal fiatalabbnak néz ki koránál, körülbelül 20 évesnek.

Jellem: Tipikus „nőcsábász” alkat, persze csak a saját nemében. Kollégái soha nem nézték kevesebbnek mássága miatt, hisz sokuknál sokkal férfiasabb is, és erőteljesebb jellem, nagy akaraterővel és céltudatossággal. Realista és részben egoista. Tudja, hogy külsejével könnyen csábít, de ha ez még sem sikerül, nem lepődik meg, inkább lesajnálja az illetőt, majd tovább áll, újabb áldozat után lesve. Személyisége tiszteletet parancsoló, és ezért keményen meg is dolgozott. Jó nyomozó és rendőr, megfigyelései széles körűek, mindig, szinte mindenre gondol. Sokszor, ha munkahelyén nincs kéznél vallató, vagy úgy gondolja, hogy jobb személyesen beszélnie a gyanúsítottal, ő veszi magára a szerepet, hisz olykor, puszta megjelenése is elég ahhoz, hogy gyengítse a személyt. Tanult ember, de a világ csak részben érdekli.

Élettörténet: Fiatalként elég züllött személyiség volt, igazi lázadó. Sokat járt bandázni, ő volt köztük a legfiatalabb és a leggyengébb, így sok mindenre rávették – később ez hasznára is vált. Nem lett priusza, akkor sem, ha elkapták, mert apja mindig kihúzta a csávából. Volt egy kishúga, aki nagyon szerette őt, akkor is, ha keveset foglalkozott vele. Egyik éjszaka a hugica, kíváncsiságból követte bátyját, és ez lett a veszte. Az éjszakai élet utolérte a védtelen kislányt. Ez után Rakurai teljesen kifordult önmagából, él tanuló lett, elkezdte a testépítést, rendes fiatalember vált belőle, aki apja nyomdokaiba lépett. Apja azóta is nagyon büszke rá. Majdnem több mind 15 év telt el az eset óta, azóta már rég kiheverte húga halálát, de az elhatározása, hogy környezetét, lakóhelyét élhetőbbé tegye a bűnözéstől, rendíthetetlen maradt.

Hobby: szép fiúcskák, szex, szórakozás, kondizás és sport a munkahelyen.

Foglalkozás: rendőr nyomozó

Extrák: Szenvedélyes szerető, ötletes, pikáns, fantáziadús. Szereti izgalommal megfűszerezni a dolgokat. Alkalmi dohányos, nagyon ritka alkalmak egyike, ha cigarettát találnak nála.

Engedélyezve: 2010. 10. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).