Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Takemoto Yachi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Mora

Kor: 20

Külső leírás: Megtévesztően angyali és bájos, könnyen magába bolondít bárkit, akár akarva, akár akaratlanul, de többnyire észre se veszi a dolgot. Vonzó arcát selymes, lágy karamell barna tincsek keretezik, helyenként a vállát súrolva. Fellépéseknél se nagyon hagyja belőni a frizuráját. Azt mondja, a sok matatás roncsolja a haját, de igazából csak türelmetlen kivárni, míg végeznek vele. Hasonló színű, ám kissé zöldes, és világosabb szeme pajkosan csillog a környezetére, jelezvén, hogy az angyalkából olykor előbújhat a kisördög. Arcán gyakoriak a kölykös fintorok, a vidám mosolyok, és a halovány pír is sokszor látogatja. Teste karcsú, de kellőképpen, finoman izmos. Tánccal és úszással tartja kordában, bár talán akkor se ártana meg neki a sok édesség, ha nem sportolna, hisz anélkül is állandóan pörög. Bőre világos, és hibátlanul puha. Öltözködése teljesen hangulatfüggő, néha teljesen egyszerű, máskor hihetetlenül kihívó. Az elegáns ruhákat viszont csak kényszerből veszi fel, sose jelenne meg bennük önszántából. Fellépéseknél is a kényelem az elsődleges, de imádja a karkötőket, nyakba valókat, gatyaláncokat és öveket, ezeket bármikor hagyja magára aggatni. Más ékszerrel viszont jobb, ha meg se próbálnak közelíteni hozzá.

Jellem: Néha kiszámíthatatlanul gyerekes, de igazán szeretni való. Kissé olyan érzése van mellette az embernek, hogy teljesen belassult, pedig Yachi pörög úgy, mint a búgócsiga. Egyszerűen lelőhetetlen energiabomba, teli élettel és kreativitással. Látszik rajta, hogy imádja az életet, de annak ellenére, hogy sokan azt hiszik ez lehetetlen, könnyen le lehet törni. Jókedve rögtön elveszik, ha egy számára fontos személlyel összeveszik, megbántják, vagy átgázolnak rajta. Igyekszik ugyan ilyenkor is a szokásos módon viselkedni, de fakóbb mosolya, és tekintete mindent elárul. Kell neki ilyenkor egy egészen pici idő, hogy aztán úgy törjön ki belőle ismét a jókedv, mint egy bombából. Neki nem lehet nemet mondani, ez a szó csak saját használatra szerepel a szótárában, ugyanakkor képes visszafogni akaratosságát, ha szükséges. Kitartó, és küzd céljai eléréséért, ám ha valami nem érdekli tovább, lelkesedése visszacsinálhatatlanul megszűnik. Ragaszkodó és végtelenül makacs. Ha valakit megkedvel, vagy akar tőle valamit, nincs az a fenyegetés, vagy szép szó, amivel le lehet rázni, de hajlamos rá, hogy jó darabig plátói sóvárgással figyelje választottját, mire bátorságot gyűjt a lépésre. Ha ad valamit, azért vár is viszonzást, igényli, hogy szeressék, és törődjenek vele. Néha eléggé tiszteletlen és pimasz, de hajlandó felnézni bárkire, érdeme szerint.

Élettörténet: Édesanyja koreai, még édesapja japán, nevét is utána kapta. Apja anno még üzleti ügyben érkezett Koreába, de beleszeretett Yachi édesanyjába, és ott is ragadt. Japánban a tehetős família ezt nem díjazta különösebben, ezért nem a legjobbak a viszonyok az apa szüleivel. Unokájukkal azonban törődnek a nagyszülők, remélik, hogy sikerül kicsábítaniuk a szigetországba. Egyelőre azonban hiába próbálkoznak vagyonukkal, a fiút hidegen hagyják az anyagiak. Már kiskorában is jobban érdekelték a művészetek, főleg a zene. Elragadtatottan figyelte a koncerteket, akár klasszikusról, akár modernebb pop-ról, vagy rock-ról volt szó. Imádott énekelni és szerepelni, bár néha rájött a lámpaláz, és olyankor enyhe pánikrohammal bujdosott el. Ez sajnos még most is előfordulhat, bár igyekszik leküzdeni magában a dolgot. A gimnáziumi tanulmányai közben már számokat írt, majd művészeti egyetemre jelentkezett. Még mindig végzi tanulmányait, de ahogy lehetősége volt rá, kapva-kapott egy alakuló bandában felkínált pozícióért. Egyszerűen imádja, szívvel-lélekkel dolgozik a kpop bandáért, és hála kifogyhatatlan energiájának, bőven bírja mellette az egyetemet. Szülei pedig mindenben támogatják egy szem fiacskájukat, egyedül azzal nincsenek még tisztában, hogy Yachi egyre inkább a saját neméhez vonzódik. Bár ő meg van róla győződve, hogy ez csupán egy ember „hibája”, de azért valószínűleg következő kiszemeltjét se a gyengébbik nem képviselői közt találhatjuk majd meg.

Hobby: Zeneszerzés, írás, tánc, úszás, haverjaival lógni és pörögni, csodálni aktuális kiszemeltjét. Édességre vadászni, és kígyójával riogatni barátait.

Foglalkozás: Kpop banda tag

Extrák: ** Egyszerűen él-hal a gumicukorért és a nyalókákért, orvosi csoda, hogy minden foga ép és hibátlan. Génjeinek, a sportoknak és pörgésének hála, teste is formába van.** Imádja a hüllőket, van is egy gyönyörű pitonja, akivel képes elcsevegni, ha épp nincs barátja a közelében. Na meg riogatja vele környezetét, pedig a jószág teljesen ártalmatlan.** Kreativitásának hála, szereti megtervezni a díszleteket ha éppen kellenek, esetleg a fellépő ruhákat, ha hagynak neki beleszólást, és a dalszerzésben is teljes szívvel benne van, jó pár szöveget kiagyalt már.** Kpop bandába**

Engedélyezve: 2010. 10. 14.
2012. 02. 20.

Módosítva: 2012. 02. 20. 23:01:26
Módosította: Mora

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).