Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Minamoto Norio
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rauko

Kor: Több száz éves

Külső leírás: Világosbarna tincsei hátul rövidebbek, elöl viszont hosszabbra hagyta őket. Nem fordít rájuk túl sok gondot, mégis selymesek és egészségesek. Szemei olyanok, akár egy macskáé, de hála a modern kor fura dolgainak, nem kell takarnia őket, mint pár évszázaddal korábban, hiszen mindenki azt gondolja, hogy csak kontaktlencse. Mindkét szeme alatt hegek húzódnak, de nem tudja, hogy mikor kerülhettek oda, születése óta ott vannak. Bőre szép, egészséges színű, testalkata minden tekintetben átlagos, magasságban és súlyban, izomzatban egyaránt.

Jellem: Törékenynek látszik, de belülről nagyon erősjellem. Nem szereti, ha kihasználják, minden esetben igyekszik elkerülni ezt, és nem is esik nehezére, hiszen nagyon jó emberismerő. Kedves és megértő másokkal, szívesen beszélget, ha leszólítják az utcán, talán sosem volt még bunkó életében. Segítőkész, és ha baj van, rá mindig lehet számítani, akár saját testi épségét is figyelmen kívül hagyja másokért. Mindig szomorkás a tekintete, de amikor mosolyog, mindenki vele örül. Barátai erőt merítenek belőle, mert lehengerlő kitartásával mindenkinek példát mutat. Kevés igaz barátja van, de nem azért, mert utálják, egyszerűen csak kevesen tudnak a bizalmába férkőzni. Nem kifejezetten bizalmatlan, inkább nem szeret beszélni a származása miatt másokkal, de a halandóknak többségében el kell mondania az igazságot, ha közelebb kerülnek hozzá.

Élettörténet: Tiszta vérű, nemes macskadémon, aki elhagyta családját azért, hogy a halandók között éljen. Mindig érdekelte ez a fura faj, akik olyan rövid időt élnek csak, az ő életüknek a negyedét sem. Szülei nehezen engedték el, de nem tudták volna megállítani, hiszen ha Norio egyszer eldönt valamit, annak általában úgy is kell lennie. A több száz év alatt, amióta a halandók között él, többféle emberrel találkozott, megismerte a jellemüket, még szerelmei is voltak, de mindig csak férfiak. Ő maga nem keres magyarázatot erre, mindig ahhoz vonzódik, akihez a szíve mutatja. Egy átka van annak, hogy macskadémon. Félévente két hónapig szinte lehetetlen kielégíteni a szexuális étvágyáét. Ilyenkor vagy egy borbélyházba költözik, vagy magához vesz erre az időre az utcáról egy férfit. Minden félévben egyszer, teliholdkor visszatérhet a saját világába, ami ugyan itt, a földön két perc, az ott, a démonok között majdnem egy teljes hónap. Ezt mindig kihasználja, hiszen nagyon szereti a családját.

Hobby: Kíváncsi természet, különösebben hobbija nincs, de mindent szeret csinálni.

Foglalkozás: Nem dolgozik, a szüleitől kap halandók által használt pénzt, vagy aranyat, abból él, és mivel nem kell neki emberi táplálék, így tökéletesen eléldegél.

Extrák: Faja: Macskadémon. *** Találkozott már nekoval is, de kikéri magának, ha valaki nekonak nevezi, hiszen neki teljes macska alakja van, bár még sosem alakult át... nem tudja, hogyan kell, de a fülei és a farka sosem látszik, csak a szeme árulkodó.

Engedélyezve: 2010. 10. 14.
2011. 04. 30.

Módosítva: 2011. 04. 30. 19:44:37
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).