Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Devlin Keane
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Andro

Kor: 27

Külső leírás: Markáns, férfias arccal, de mégis, némileg kisfiús bájjal rendelkezik. Kék szemei úgy csillognak, mint egy-egy drágakő. Haja éjfekete, tincsei szerteszét állnak, képtelen őket frizurába kényszeríteni, de talán ez is hozzájárul, hogy férfiak és nők is megfordulnak utána az utcán. Orra hosszúkás, ajkai teltek. Termete középmagas, nem alacsony, de nem is egy égimeszelő. Alkata szálkásan izmos, szépen kisportolt, hiszen erejére szüksége van a munkájához. Szereti a sötétebb színű ruhákat, de nem egyszer visel világosat is. Mindig az alkalomnak megfelelően öltözködik.

Jellem: Öltözködése ellenére egy kedves, és nyílt személyiség, aki szívesen beszélget másokkal. Szereti az embereket, az állatokat, és igazából mindenféle teremtményt. Ha nem adnak rá okot, sosem gorombáskodik, vagy kiabál. Nehezen lehet feldühíteni, elég jó az önmérséklete. A munkáját nagyon komolyan veszi, képes a végkimerülésig hajszolni magát, hogy tökéletesítsen egy számot. Hatalmas benne a megfelelési kényszer, még akkor is, ha tudja, hogy egy nap ez lehet a veszte. Küzdő tipus, aki sosem adja fel, amit egyszer elhatároz, azt végig is csinálja. A szerelem terén romantikus, szereti a kedvesét a tenyerén hordozni, de azért nem ejtették a fejére. Néha ugyan kissé ostobának tűnhet, de megvan a magához való esze, tehát nem kell félteni.

Élettörténet: Írországban született egy hétköznapi családban. Szüleinek ő a negyedik gyermeke, két nővére, és egy bátyja van, így mindig el volt kényeztetve. Már gyerekként is igen ügyes tornász volt, az általános iskolában sorra nyerte a versenyeket, majd a középiskolában a tornászcsapat tagja volt. Tizenhat évesen döntötte el, hogy ő márpedig artista lesz, mert lenyűgözte, hogy azok az emberek milyen bátran dacolnak a magassággal. Szülei természetesen ellenezték az álmait, féltették őt. Inkább látták volna valami tisztes foglalkozásban, mint tanár, vagy netalán orvos, mert nevetségesnek találták az ilyen ugrabugrálást. Apja úgy vélte, ilyesmit csak a vesztesek művelnek, és nem is lehet megélni a cirkuszból. Devlint azonban hajtotta a vére, és szülei tudta nélkül felvételizett egy artistaképzőbe, ahová felvették. Szülei csak később szereztek róla tudomást, mikor már nem lehetett ellene tenni semmit. Apja ugyan morgott, de engedett neki. Devlin sok mindent tanult az iskolában, mindig a tökéletességre törekedve, majd különböző társulatoknál kamatoztatta tudását. Legutóbbi társulata azonban, ahol az elmúlt két évet töltötte, sajnos feloszlott, így most új helyet keres magának, ahol megmutathatja, mit is tud.

Hobby: gyakorlás, olvasás, zenehallgatás, séta a természetben, a munkája

Foglalkozás: artista

Extrák: *** Sado-chan Masaruja mellé *** Specialitása egy hármas szaltó, amit még senki sem tudott utána csinálni *** Hisz a mágikus lényekben, hiszen Írország tele van velük *** Ért a mágikus lények nyelvén, ő sem tudja, miért *** Tizenhét éves kora óta tudja, hogy a nők nem érdeklik, mióta beleszeretett az egyik osztálytársába. De az érettségi után a fiúval elváltak útjaik *** Egyszer a jövőben szeretne családot alapítani, de ennek még nem jött el az ideje ***

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2018. 04. 30.

Módosítva: 2018. 04. 24. 20:45:12
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).