Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sadik/Sadiq Adnan
Kategória: Hetalia Axis Powers
Feltöltő: Ereni-chan

Kor: 30 körül

Külső leírás: Világoszöld szemei, és barnás, rövid haja van. Eléggé magas, bőre olajbarna, némi borostával az állán (többel, mint ami Francisnek van). Többnyire hosszú, zöld kabátot, barna nadrágot, térdig érő csizmát, sálat és sapkát hord. Ha nem öltözik ki, gyakran látni zöld vagy fehér anorákban és barna nadrágban. Népi viselete nagyon különleges, fátyolos, de ilyen öltözetben nem nagyon látni. Vallása szerint egy kis sapka is van a fején, illetve takaróeszköze még a turbán és a nagyon hosszú, fehér-piros köpeny. Arcán szinte mindig egy fehér maszk van. A mangában is maszkban látni, sőt, a 2007-es karácsonyi kiadásban is takarásban volt az arca, mindkét feltűnésénél. Először a Hetalia kereskedelmi kártyán tűnik fel maszk nélkül, majd a mangaka mutatja be a blogjában. 2010 augusztusában hivatalosan is hozzáadták arcát a karakteréhez.

Jellem: Leginkább vidám és túlzottan erőteljes, élénk személyiségnek lehetne jellemezni. Általában jókedvű és barátságos, mégis képes bárkivel versengeni, bármikor (főként Görögországgal), akár apró-cseprő dolgokon is, mivel elég konok és makacs. Időről időre kissé hangos is. Szeretne mindenkit leigázni, és mivel jól szervezett ország, egy darabig sikerrel is jár - ám elbukik. Imádja vendégül látni a turistákat, és nap mint nap változatos, ínyenc ételeket enni. Kedvencei az édes ízek, és nem kizárt, hogy néha hord magával egy üveg almalevet, hogy szünetekben tudjon inni. Imádja a nemzete kávéját, jó nagy adag cukorral, és a török alkoholt, a rakit.

Élettörténet: Fiatalkorában Ottomán Birodalomként ismerték, és nagyhatalmú nemzet volt, lenyűgöző hadsereggel. Meg akarta hódítani Európát, és az európai országok félték is őt abban az időben, manapság azonban a barátjának tartja őket. Irányítása alatt tartotta Görögországot, miután elfoglalta Konstantinápolyt és a Bizánci Birodalmat, egészen a 19. századig, mikor is fellázadt, és kiharcolta a függetlenségét. Görögország és Törökország képtelen együtt tartózkodni egy helyen kisebb harcok nélkül, annak ellenére, hogy tűzszünetben egyeztek meg. Törökország még bevásárlóközpontot is épített közel a görög határhoz, kihasználva kettőjük rivalizálását. Gyengéd kapcsolata van Japánnal, aki ezt viszonozni látszik. Egyszer harcolni is kezdett Görögországgal, mikor az megpróbálta irányítása alá vonni Japánt. Sőt, egyszer Franciaországgal is összeakaszkodott, hasonló okból.

Hobby: Ivás, Görögország bosszantása, vendéglátás

Foglalkozás: Török Köztársaság (Törökország, Türkiye Cumhuriyeti, Republic of Turkey)

Extrák: Először az anime 55. epizódjában tűnik fel, ahol Görögországgal küzd, azon vitatkozva, ki legyen Japánnal. || Jelképei: maszk, félhold || Fővárosa: Ankara (legnagyobb városa Isztambul) || Nyelve: török || Nemzeti virága: tulipán || Szülinapja: október 29. (nemzeti ünnepnap, mikor az Ottomán birodalom feloszlott, és Törökország hivatalosan is nemzet lett) || Neve eredete: vezetékneve arab férfinév, általában a muszlimok használják, keresztneve pedig azt jelenti, hogy hű, kitartó.

Képinfo: Yuzuru (Caramellize!) (http://www.zerochan.net/Yuzuru+%28Caramellize!%29)

Engedélyezve: 2010. 12. 10.
2012. 09. 29.

Módosítva: 2012. 09. 29. 00:59:47
Módosította: Ereni-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).