Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Nithael
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: több ezer

Külső leírás: Magas, nem túl izmos, tökéletes testalkat. Hófehér bőre akár a porcelán, olyan törékenynek tűnik, főként, hogy ereje használatakor, olykor repedések jelennek meg rajta. Hollófekete hajával éles kontrasztot alkot megjelenése. Jég kék szemei mindig unottak, fagyosak, semmitmondón tekintenek a nagyvilágra. Általában csak egy fekete farmer látható rajta, olykor felvesz más ruhadarabokat is, hogy takarja testét. Hatalmas szárnyai selymesek, és feketék akár az éj. Köldöke körül hasadékok vannak, melyek egy fejjel lefelé fordított keresztbe állnak össze.

Jellem: Komor, unott, néha depresszív. Léte semmitmondó számára, mióta bukott angyalként él. Nem beszél senkivel és semmivel, nem támad senkire, csak ha önvédelemről van szó. Gyakran ül napokon keresztül egy helyben, és magában filozofálgat, de sehol sem lyukad ki. Unalmában megfigyeli az embereket, köztük jár, emberi alakot csak nagyon ritkán vesz fel. Olykor, még régi „szokása” miatt szokott embereket követni napokig, de mikor rájön, hogy semmi értelme, visszalendül unalmas hétköznapjaiba. Ritkán fordul elő, hogy emberi alakot öltve beszélgessen valakivel. Számára nem létezik olyan emberi lény, aki teljesen tiszta lelkű, aki érdemes arra, hogy védjék az életét.

Élettörténet: Őrangyalnak lett teremtve, s évszázadokig látta el feladatát lojálisan. Egyszer viszont kapott egy érdekes védencet, aki a próbatétele lett. A kisgyereket szerette, sőt beleszeretett, ahogy cseperedett, s óvta mindentől, ahogy kellett. A gyermek életében tinédzser kora környékén történt egy tragédia, és onnantól kezdve fokozatosan csúszott lefelé a lejtőn. Nithael próbálta védeni, sokáig elnézte hibáit is, de ahogy egyre mélyebbre süllyedt, annál nagyobbat csalódott benne. Láthatatlan angyali szíve kettészakadni látszott, addig fajult a helyzet, mígnem eljött a pillanat, és nem mentette meg védence életét. Két szeme láttára halt meg plátói szívszerelme, s végleg kihalt belőle szinte minden érzelem. Ekkor fosztották meg őrangyali rangjától, hófehér szárnyai ében feketévé váltak, és bukott angyal lett belőle. Büntetésként az emberek között kell élnie, s pár képességtől is „megszabadult”. Csalódott a világban, és mindenben. Ez után nem sokkal, Istentől kapott egy feladatot, jobban mondva egy ajánlatot. Ha talál a Földön egy olyan emberi lényt, aki számára tiszta lelkű, visszakaphatja angyali rangját.

Hobby: filozofálgatás, megfigyelés, merengés.

Foglalkozás: Bukott angyal

Extrák: Egyetlen egy dologra nem képes. „Megszállni” valakit, avagy gondolataiban olvasni, megérezni az érzéseit, mivel feladatának célját valamelyest megkönnyítené.

Engedélyezve: 2010. 10. 08.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).