Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sillus
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Laurent

Kor: 23-nak néz ki, valójában több száz éves

Külső leírás: Karcsú alak, amely annyira észrevétlenül tud haladni, hogy ha az utcán előtted rohan az árnyékban, azt sem veszed észre. Mozgékony, hajlékony, fürge, és ez meg is látszik rajta. Testének minden pontját uralja, nem okoz neki gondot egy szobrot sem játszani órákon át a főtéren, ha a sors fintora így hozza. De amint kinyitja szemeit, lénye megváltozik. A sötétben olyan, akár egy macska, sárga, démoni tekintete szinte ragyog, majdhogynem világít a sötétben, ha rá akar ijeszteni valakire. Démoni arca lesz tőle, megközelíthetetlen, és ösztönösen elkerülöd, nehogy belédkössön. Teste nem rogyadozik az izmok alatt, de azért erőben sem szűkölködik. Hosszú ében haját néha a túlzott mágiahasználat fehérré fakítja, de némi pihenéssel újra visszanyeri eredeti hajszínét. Többnyire olyan ruhákat hord, amikben hangtalanul haladhat, vagy kényelmesen függhet fejjel lefelé hallgatózáskor. Van egy táskája is, amiben mindig van olyan holmi, amire szüksége van, habár a táska méretei nem mindig egyeznek meg az előhúzott tárgyéval. Hangja olyan a sötétben, mint egy meleg sál a hideg éjszakákon, halk és bársonyos, de ez is kétélű fegyver, mert van olyan hátborzongató is, mint nyugtató.

Jellem: Rénézve egy kötekedős bajkeverőnek tűnik, egy rosszfiúnak, akit kikerülsz, ha nem akarod hogy kicsináljon. Szinte mindig mogorva, szúrós, cinikus, forrófejű, duzzogós, néha már-már gyereknek tűnik. Elijeszt magától minden barátkozó jellemű alakot, mégsem magányos. Titokzatos és érthetetlen, esze majdnem olyan éles, mint a kardja. De belül szinte teljesen ellentéte magának, mert könnyen megnyerhető énjét hamar becsapnák és eltipornák, ha nem védné magát. Türelmes, szinte a végletekig, képes mindent az utolsó pillanatra hagyni, és bár gyorsaságával kevesen szállhatnának versenybe, míg lendületbe jő, sok víz folyik le a Nagy Folyón. Nagyon ragaszkodó tud lenni, és lehet nehezen fogad szívébe, és még akkor is előbb hülyéz le, semhogy kedveset mondjon, vagy előbb nyeli le nyelvét, semhogy dicsérjen, ugyanakkor apró mozzanatokból rájössz, hogy nem is olyan rosszfiú ő, mint sokadik ránézésre is tűnik. Harcban mindig hideg, kiszámíthatatlan, és nem mindig sportszerű, ha komoly dologról van szó.

Élettörténet: A sárkányok családjába tartozik, azon ágba, akik keveredtek többféle démonnal, lénnyel és mágikus emberekkel, így vérében annyi faj keveredik, hogy sehol sem lelne otthont, ha keresne. Egy mágusnál nőtt fel, aki saját fiaként nevelte, és mivel Sillus már apró korától nagyszerűen bánt erejével, kitanította őt. Hosszú évek múltán ő temette el az öreget, aki felett eljárt az idő, és bár eleinte sokat kerete azt az erőt, amivel holtakat lehet feltámasztani, későbbi élete során, amikor élőholtakkal, és egyéb ocsmányságokkal találkozott, letett erről a tervéről. Szerte a világban sok olyan kevert vérű barátra tett szert, akik tartoznak neki, avagy ő nekik, és értük a pokol legmélyebb bugyrait is bejárná. Szivességért nem vár semmit, nekik örömmel teszi, és aki az ő barátjuk, azokat ő is szívébe fogadja.

Hobby: utazni; ülni a semmiben, és hallgatni a semmit; repülni; holmijaival molyolni

Foglalkozás: Változó. Néha védenie kell dolgokat, néha beszereznie, néha meg elszállítania.

Extrák: Nem lehet elfogni őt, mert egyik Titkos képessége a szabadulás, ami bármilyen gyengén vagy félholt állapotban, akár többedmagával működik. Semmilyen fogda nem fog rajta. ~ Legközelebb a sárkányokhoz áll, és gyakran segítenek neki küldetései során ~ Last játékához készült

Engedélyezve: 2012. 02. 18.
2012. 08. 29.

Módosítva: 2012. 08. 29. 17:15:27
Módosította: Laurent

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).