Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Asahara Kyo
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Airi-chan

Kor: 16

Külső leírás: Közép magas, vékony fiú. Durcás, zöld szeme van. Sűrű, szőke fürtjeit utálja, mégsem viszi rá a lélek, hogy átfestesse. Igazi csibészes arca van, de gyakoriak rajta a ragtapaszok, hiszen egyrészt szerencsétlensége, másrészt balhéi miatt előfordulnak kisebb karcolások. Gyakran látni nyalókával vagy cigivel a szájában. Szabadidejében, sőt, néha iskolában is rajta van levágott ujjú kesztyűje. Leginkább barna és mályvaszínű ruhákban látni, de a fekete és fehér sem áll távol tőle. A világ minden kincséért sem venne fel olyan ruhadarabot, ami kiemeli szemeit.

Jellem: Jelleme elég szeszélyes, sokszor bunkó, de elő szokott fordulni, hogy kedves és hihetetlenül édes, aranyos. Gyakoriak a balhéi, hiszen a slepp, amiben benne van, nem épp mindenki kedvence. A bandavezér szeretője, ő az első pasija. Nem szerelmes belé, de ő volt neki az első, és a fiú nem hajlandó elengedni. De ő nem is lázad ellene, hiszen sok előnye van belőle. De mindenbe beleüti az orrát, kíváncsi, nehéz természet. Alapvetően magányos farkas, barátai nincsenek. Ha rossz kedve van, mindenkibe beleköt, ha jó, akkor is. Hivatalos közegben kifogástalanul viselkedik.

Élettörténet: Gazdag, befolyásos családból származik. Szülei elfogadták másságát, de sokat piszkálják viselkedése miatt. Kis korában a lehető legelitebb oktatást kapta, de hamar megunta, így kitört a formaságok világából, s inkább az utcán járva éli életét. Egy állami suliban tanul, ami tele van balhés srácokkal, s annak ellenére, hogy tulajdonképpen nincsenek normális órák, jegyei kitűnőek. Üzleti érzéke hamar megmutatkozott, emiatt apja nem kényszeríti a továbbtanulásra, hiszen minden tulajdonsága megvan hozzá, hogy a családi céget átvegye. Gyakran látogat el üzleti megbeszélésekre, s ilyenkor tökéletesen adja az okos örököst.

Hobby: Üzletkötés, bandázás

Foglalkozás: Tanuló, részmunkaidőben a családi cégnél dolgozik.

Extrák: *Életfilozófiája: A lehető legkülönfélébb helyzetekben is álld meg a helyed.*

Engedélyezve: 2010. 10. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).