Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Nana Hojo
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 18

Külső leírás: Fekete haja van eredetileg, ami t felül rövidebbre vágat és befesteti rózsaszínre. hátul a haja a lapockájáig ér, így összetudja kötni ha akarja, amit csak nagyon ritkán szokott megtenni. Nagy zöld szemei vannak, amit nagymamájától örökölt és amikre nagyon büszke. Ruhákkal nem szereti elfedni adottságait, inkább kiemeli, de nadrágokból viszont a lazákat és a bővebbeket szereti. Fülbevalója nincs, mert nem szereti, de a nyakába csak egyetlen nyaklánc található, amit még nagymamájától kapott gyerek korában és azóta rajta van.

Jellem: nagyon aranyosnak és kedves lánynak tűnik, ami egy kicsit igaz is, de csak akkor, hogy ha közelebbről megismerni az ember. Eleinte, mindenkivel egy kicsit nyers, és ha megbántják, akkor tud nagyon bunkó lenni. nagy szájú és megvédi magát ha kell, még férfival szemben is. ha valaki nagyon a szívéhez tud férkőzni, ahhoz nagyon ragaszkodik és mindent meg tesz a kapcsolat érdekében. Annak ellenére, hogy kemény csaj, szereti a romantikát.

Élettörténet: Átlagos családban nőtt fel, ahol apja japán származású és édesanyja pedig amerikai. mind a két nyelvet anyanyelvi szinten tudja beszélni, mert édes apja megtanította. testvére nincs, így szülei csak rá figyeltek, de soha nem kényeztették el. Egy ideig éltek Amerikába, de 2 hónapja átköltöztek Japánba, mert édes apja egy visszautasíthatatlan állás ajánlatot kapott. Mivel költöztek így gyerek kori szerelmét is el kellett hagynia, de annyira nem szomorkodik, mert a végén, már nem volt olyan jó a kapcsolatuk, mert ő még nem akart lefeküdni a sráccal, aki erőltette a dolgokat és emiatt sokat veszekedtek. Reménykedik, hogy Japánban megfogja találni élete szerelmét, akinek tényleg odafogja adni magát...

Hobby: Éneklés, táncolás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Van egy szív alakú tetoválás a vállán, amit csak azért rakatott magára, mert tetszett neki és azt hitte ettől nagy lány lesz. ~ jár táncolni, ahol Street Dance-t tanulni és nagyon imádja.

Engedélyezve: 2011. 06. 02.
2011. 08. 01.

Módosítva: 2012. 07. 22. 23:51:50
Módosította: Kawaii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).