Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Sayomi
Kategória: Fantasy
Feltöltő: zsebike

Kor: 16

Külső leírás: Alacsony fiúcska, édes arccal, és vakítóan kék szemekkel. Vörös hajacskája mindig kócos, frufruja a szemébe lóg. Ajkai teltek, és ha nagy ritkán mosolyog, előtűnnek tűhegyes, kissé hosszabb szemfogai is. Előző gazdája egyszer csúnyán megverte, eltört az orra, és rosszul forrt össze, ezért kissé ferde, de szinte észrevehetetlen.

Jellem: Az élet megtanította arra, hogy az ételért, és a meleg ágyért fel kell adnia önmagát, és akaratát alá kell vetnie gazdájának. Szinte már kiveszett belőle az ellenkezés, de ha nagyon akarata ellen kell cselekednie, bizony még fel-fel lobban szemében a harc tüze. Szeret csendben gubbasztani a sarokban, vagy olyan helyeken, ahol nem vehetik észre. Nagy álma, hogy egyszer olyan helyre kerüljön, ahol szeretettel bánnak vele. Ha hagynák kibontakozni, igazán játékos kis cicus lenne.

Élettörténet: Genetikai kísérlet eredményeképp született egy világtól elkülönített laborban, 5 testvérkéjével együtt. Mivel Ő bizonyult a legéletképesebbnek, és így csak Őt hagyták életben. Élete első 10 évében kísérleteztek rajta, de mivel nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, egyik professzora magához vette, hogy rajta töltse ki perverz vágyait. Következő 5 éve szenvedéssel és mageláztatottsággal telt, hála a válogatott kínzásoknak, már nem igen tudnak neki újat mutatni. Amikor gazdája kórházba került, megszökött, azóta az utcán tengeti napjait, és lopásból tartja el magát.

Hobby: nincs

Foglalkozás: szexuális játékszer

Extrák: A kísérletek eredményeképp tökéletesen lát a sötétben, de erős napfényben szinte vakká válik. Egyetlen személyes tárgya egy kis, macskaformájúra alakított rongydarab, ha nagyon magányos, annak szokott dorombolni.

Engedélyezve: 2010. 10. 23.
2011. 01. 27.

Módosítva: 2011. 01. 27. 14:53:04
Módosította: zsebike

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).