Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Annabell Justiss
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 20

Külső leírás: Átlagos magasságú, kissé talán alacsonyabb az átlagnál. Elég vékony alkat, de formás, szép homokóra típusú nő. Formás mellek, formás fenék, lapos has, szép lábak, még akkor is, ha nem hosszúak. Nem tartja magát se szépnek, se csúnyának, de testén csak egyetlen dologra büszke, és ez a szemei. Igéző, zafírkék szemekkel áldotta meg a sors, amit előszeretettel ki is emel, sminkekkel. Arca nőies, finom vonású, mindig ápolt, ajkai dúsak, csókolni valóak. Haja nagyon dús, erős és sűrű, búza-szőke zuhatag, amit nehezen tart kordában, mégis mindig jól áll neki, akár még borzasan is. Kedvenc színe a kék és a fekete, valamint az ezüst, ruháinál is ezeket részesíti előnyben, de valójában szinte bármit felvesz. Szeret divatosan-sportos ruhákat hordani.

Jellem: : Habár első pillantásra egy tüzes nőt látunk, belülről teljesen más. Kedves, aranyos és ártatlan, félénkebb, de persze hamar hozzászokik egy helyzethez, főleg, ha bele van kényszerítve. Barátainak száma változó, mindig megismerkedik új emberekkel akarva-akaratlan. Egyetlen dolog van, ami megnyugtatja, ilyenkor teljesen megváltozik, és ez a tánc. Amikor táncol, teljesen beleéli magát, szenvedélyesebbé válik, és hű képet ad külsőjéhez, de csak addig míg benne van a lendület. Ilyenkor észre sem veszi, mennyire más, csak élvezi a mozgást, a ritmust, és izmai munkáját, amitől formás alakja lesz. Mondhatni ebben fejezi ki magát. Nem talált még megfelelő társra, mert középiskola óta nem találkozott olyan fiúval/férfival, aki elnyerte volna szívét.

Élettörténet: Átlagos kis család, középszerű szülőkkel, akik már akkor beíratták táncra lányukat, amikor kicsi, óvodás volt. Nagy divat volt akkoriban, hogy a lányok – és fiúk is – táncolni tanulnak. Ezt a láncot, avagy hagyományt az akkori csoportjából, csak ő vitte tovább, olyannyira, hogy oktat is. Minden féle táncot szeret, és tud, legyen az társastánc, vagy egyéni. Középiskolás korában versenyekre is járt, akkori táncpartnere volt szerelme is, de elváltak útjaik. Annabell egyetemre ment, onnantól kezdve csak hobby, illetve oktatói szinten űzi a táncot.

Hobby: Tánc, bár nem csak hobbynak tekinti. Szórakozni ritkán jár el.

Foglalkozás: egyetemista, magán-tánctanár

Extrák: Nem olyan rég, még érettségi előtt, osztálytársaival elmentek együtt egy szórakozóhelyre, ahol a kelleténél többet ivott, és olyan táncokat lejtett, amire másnap nem emlékezett, de szégyelli, nem is szereti, ha 1-1 régi ismerőse felhozza ezt a témát, jobb szereti eltitkolni. Azóta mindig csak keveset iszik egy baráti társaságban.

Engedélyezve: 2010. 10. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).