Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Lily Evans Potter
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Morticia

Kor: 20

Külső leírás: Már kiskorától különlegesnek tartották a haja miatt. Vörös egy leheletnyi szőkés árnyalattal. Hosszára odafigyel, nem engedi vállnál lejjebb nőni, így pont kezelhető. Mégis mindenki sötétvörösnek nevezi meg. A hajhoz párosul a fehér bőr és a szeme alatt megbúvó szeplők, amik az orrát sem kímélik. Bőre természetéből adódóan, sosem volt napozós fajta, mivel képes pillanatok alatt leégni. Az arcán, amit mindenki először észrevesz azok a szemei. Mandulavágású ragyogó zöld szempár. ( Fia Harry ezt örökölte édesanyjától, a gyönyörű szemeket. Később pedig fia Albus Perselus volt gyermekei közül az egyetlen, aki szintén ezt a szempárt örökölte. Perselus Pitonnak is sokat jelentettek ezek a szemek. ) Alkata karcsú, kifejezetten csinos megjelenésű. Sokan voltak, akik szívesen ábrándoztak, hogy majd ők lehetnek a szerencsések, akik elnyerhetik Lily kegyeit. Mosolya megnyugtató, hangja kellemesen lágy. Öltözetével szereti kihangsúlyozni nőiességét, így amikor csak teheti szoknyát és blúzt hord. A Roxfortban a Griffendél ház színeiben öltözködik.

Jellem: Melegszívű kedves okos lány. Bátorsága kitűnik minden alkalommal, amikor a gyengébbek mellett kiáll. Perselust többször is megvédi Potterékkel szemben. Ezt a szeretetet és kedvességet sokszor azonban nem viszonozzák neki. Egy alkalommal még maga Perselus is köszönet helyett megbántotta. Mindig mindenkiben a jót keresi, és az alapján ítéli meg. Főleg akkor, amikor az illető nem talál magában se szépet se jót. Éles eszével és frappáns válaszaival hamar a tanárok és bárki más a szívébe zárta. Lumpsluck professzor sosem felejtette el megjegyezni, hogy Lilynek bizony a Mardekárban lenne a helye, amire a lány csupán valami frappáns megjegyzéssel válaszolt. Kitartása és szorgalma mindig meghozta gyümölcsét.

Élettörténet: 1960 január 30.- án született. Szülei muglik voltak ám mikor megkapta Roxfortos levelét, rendkívül büszkék voltak lányukra. Testvére Petunia szintén muglinak született, ám a lány ebbe nem akart beletörődni, több baglyot váltott Albus Dumbledore professzorral, hogy tanulhatna e mégis az iskolában, az öreg mágusnak azonban mégis el kellett utasítania. Ekkor döntött úgy Petunia, hogy az egész varázslás dolog egy nagy humbug és életét mágia mentesen alakította. Lily szomszédjában lakott Perselus Piton akivel gyermekkorukban jó barátságot kötöttek. A barátság megmaradt ám Perselus sokkal mélyebb érzelmeket táplált a lány iránt. Az iskolában a legjobbak közé került. Háza a Griffendél lett ám tagja lett a Lumpsluck professzor által alapított Lump-klubnak ahol a professzor mintegy csábította a lányt a saját házába a Mardekárba. Lily tehetsége a bájitalok iránt hamar kitudódott mindemellett a többi tantárgyból is remekül teljesített. A RAVASZ letétele után iskola elsőként várta a nagybetűs élet és egy remek állás az auroroknál. Időközben régi riválisával békejobbot nyújtottak egymásnak egy eljegyzési gyűrű alakjában. Így lett Lily Evansból, Lily Evans Potter.

Hobby: tanulás, bájitalok,

Foglalkozás: boszorkány, auror

Extrák: A számára fontos emberek iránt érzett szeretete páratlan még a mágusvilágban is. Patrónusa őz alakjában testesül meg. 1978-ban házasodott össze kevés ember jelenlétében James Potterrel. Mindketten a Főnix Rendje tagjai voltak. Dumbledora elrejtette Lily és James házát és titokgazdának Pettigrew-t kérték meg. Pálcája ismeretlen.

Képinfo: deviantArt: alicexz ()

Engedélyezve: 2013. 08. 03.
2014. 11. 08.

Módosítva: 2015. 07. 01. 23:37:58
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).