Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Takaba Mugen
Kategória: Hentai
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 16

Külső leírás: magas, izmos fiú. Harcművészettel és futással edzette acélossá testét. Bőre sápadt, haja fekete tincsekben öleli körül jóképű, szép arcát, amelyen szinte mindig enyhén megvető, lenéző arckifejezés ül. Szemei aranybarnán csillognak, és rendkívül kifejezőek. Tökéletesen tükrözik dühét, megvetését vagy éppen jókedvét. Hihetetlenül, borzongatóan mély hangja van. Általában fekete ruhákat visel, és nagyon vagányan, menőn néz ki. Szívdöglesztően fest, az összes lány szerelmes belé, és rengetegen rajonganak érte. Természetesen ezzel ő is tisztában van.

Jellem: rendkívül intelligens, mégis laza csávó. Szarik minden szabályra, korlátozásra, azt teszi amihez csak kedve van és nem izgatja mások véleménye. Ezekért a tulajdonságokért mondhatjuk rá, hogy önző is. Igazi nárcisztikus jellem, aki nem tűri ha elnyomják vagy rászállnak. Nem enged közel magához senkit, csak engedi hogy vele lógjanak a haverok.

Élettörténet: Jómódú szüleivel és bátyjával él, kiegyensúlyozott családi háttérrel rendelkezik, habár őt alaposan elkényeztették. Tokyo legnívósabb lakóövezetében egy gimnáziumban tanult, az iskolában három nagyobb banda „garázdálkodott”, ő ebből a legerősebb bandának a vezéregyénisége volt. Erős egyéniségének, szókimondó, bátor és vad, néhol gonosz természetének köszönhetően hamar a vezetőjükké vált. Habár ő nem kívánta ezt a posztot, de végül egy megvető fintorral elfogadta. Komoly balhéba keveredett egy nap, olyan valakivel verekedett össze, akivel nem kellett volna, ezért kicsapták. Szüleivel új városba költözött, és egy helyi, hétköznapi gimnáziumba íratták be. Most kezdi az új sulit, de már előre unja.

Hobby: harcművészetek (magas szinten), futás, úszás, olvasás, bulizás, piálás haverokkal, füvezés, szex.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Foglalkozás: tanuló

Engedélyezve: 2009. 05. 29.

Módosítva: 2010. 09. 04. 20:30:37
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2020. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).