Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Mailo Grey
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Mora

Kor: 22

Külső leírás: Karcsú, közepes magasságú fiú, az ember ki se nézné belőle, milyen jó harcos. Haja az ezüst, és a fehér árnyalatait vonultatja fel, borzasan keretezve vonzó arcát, pisze orrát és szép metszésű ajkait. Szeme smaragd zöld, és a lusta megjelenés ellenére mindig éberen ragyog. Bőre fehér, hiába van sokat a szabadban. Öltözéke többnyire egyszerű, előnyben részesíti a kényelmet, így többnyire sötét nadrág és fehér ing jellemzi. Egyetlen fegyvere a kardja, melytől még alvás közben se válik meg. Ezüstből készült, és a keresztvas két végén koponyák díszítik, markolata fekete. Képes felvenni egy apró tőr alakját, így Mailo könnyen elrejtheti.

Jellem: Ha valaki azt állítja, hogy lusta és gyerekes, nem jár messze a valóságtól, de mégis csak kerülgeti. Mailo nem kifejezetten lusta, csak ha a munka nem pattog előtte, nem keresi. A parancsokat ugyan mindig kötelesség tudóan teljesíti, de cseppet se örömmel, ha épp nem ahhoz van kedve. Nem is gyerekes, csak ha valami nem tetszik neki, durcásan kifejti a véleményét, majd ha leszidják, duzzogva elvonul. Alapjában viszont hallgatag, csendes és szelíd, a múltja gyakran eszébe jut, sokszor gyötrik rémálmok. Csak akkor reklamál, ha valamit igazságtalannak tart, olyankor viszont szenvedélyesen védi az igazát. Sokszor mondták, hogy nem harcosnak való, mikor azonban meglátták kardjával a kezében, gyorsan visszaszívták. Harc közben a kissé tétova, gyámoltalan fiú a múlté, átveszi helyét egy kitűnő reflexekkel rendelkező, szenvedélyes harcos. Viszont ha megunja a harcot....na ott gondok vannak.

Élettörténet: Szerető családban született, egyke gyerekként, így szülei minden figyelmét megkapta. Cserébe engedelmes és jó gyerek volt, kerülte szülei felidegesítését, nem akart nekik csalódás okozni semmiben. Kardforgatást kiskorától kezdve tanult, mint családi hagyományt. Az élete szép volt, egészen 12 éves koráig, mikor szüleit meggyilkolták, és a kisfiú végignézte az egészet. Képtelen volt mozdulni vagy segíteni, ezért máig magát okolja, annak ellenére, hogy tisztában van vele, semmit nem tehetett volna. Melőtt ő is sorra kerülhetett volna, a támadókat megzavarták, és Mailóban csak egyikük jégkék szeme maradt meg, és két véres agyara. A megmentői vámpírvadászok voltak, akik végül befogadták az elárvult fiút, akiben meglepő módon felfedezték a vadászvért. Nem sokáig maradt nevelői mellett, 18 éves korától inkább a világot járja, és szülei gyilkosát keresi, közben igyekszik rájönni, ki is ő valójában, miért kellett szüleinek meghalnia. A rábízott feladatokat azonban teljesíti.

Hobby: alvás és alvás, esetleg kardforgatás

Foglalkozás: harcos, fejvadász

Extrák: Vadászvérének köszönhetően élete jóval hosszabb, mint egy átlag emberé, már-már hallhatatlan. Érzékei élesebbek, gyorsabb, de nem erősebb. Imád lustálkodni, de a mély alvást kerüli, mert ilyenkor rémálmok gyötrik. Sokszor tűnik úgy, mintha jelen se lenne a beszélgetéseken, ám ilyenkor is éber, később bármire visszaemlékszik.

Engedélyezve: 2010. 09. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).