Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Angelus
Kategória: Fantasy
Feltöltő: haaaani

Kor: Nem tudni több ezer

Külső leírás: 187 centi magas izmos testalkatú férfi. Arca sápadtan fehér. Szemei barnásak, ridegek, ha valakire rá néz annak menten megfagy ereiben a vér. Rövid feketés haja van. Sötétebb ruhákban szokott járni, kezein van két csukló védő szerűség, csak akkor veszi le őket, ha halandók között van.

Jellem: Soha nem tudni róla, hogy milyen a hangulata. Legtöbbször nyugodt, csendes, nehezen lehet kihozni a sodrából. Máskor dühöng, őrjöng, senki nem képes visszatartani. Nehezen lehet rajta kiigazodni. Előre gondolkozik, szeret tervezgetni. Nem szereti, ha meglepetés éri. Akkor érzi maggát jól, ha körülötte minden rendben van. Igaz néha még is az akadályokban leli szenvedélyét. Megfigyelő ez által nagyon intelligens. Soha nem volt még tapasztalata szeretetben vagy szerelemben.

Élettörténet: Angelus, több ezer éves nem ismerte szüleit sőt szerinte neki nem is voltak. Az arkangyalokat irányítja a háttérből. Sokak szerint Isten, erejével vetekszik saját ereje. Még maga Isten se tudja, hogy ki vagy mi Angelus. A biblia vagy a halandók nem emlegetik nevét, mivel ő csak a háttérből irányított. Mindig az utolsó percben vagy döntő pillanatokban fedi fel kilétét. Így keveset tudni róla. Ő volt, aki az arkangyalokat megtalálta, és a mai napig összefogja. Lucifer, árulását kezdetektől fogva tudta mégse szólt róla senkinek. Ráadásul csak azért nem szólt, mert Lucifer egy akadály volt, és ez szenvedélyt jelentett számára. Többször ellent mondott már Istennek, még sem lett bukott. Isten, nem meri bukottá tenni, sőt a szóbeszéd szerint nincs is hatalmában, hogy bukottá tegye. A halandókkal nincs baja, sőt ő meg se változtatná őket. Hiszen senki sem tökéletes mindenkinek vannak hibái. Így a halandóknak is vannak rossz tulajdonságai, és jók is. Sok mindent megélt már, és mindig úgy döntött, hogy jó legyen mindenkinek, de neki legyen a legjobb. Több időt tölt lent a földön, mint a mennyben, szerinte az angyalok sokszor unalmasak. A halandók, pedig érdekesek, és sok színűek.

Hobby: Földön járkálás, emberek figyelése. Akadályok megoldása. Keresztrejtvény, film nézés.

Foglalkozás: Arkangyalok irányítója.

Extrák: Erejét senki nem ismeri, csak annyit tudnak, hogy hatalmas. A képen látható kis házi állata, akit mindenhova magával visz, sárkány paci kit Dragonnak hív. Mikor a földön vannak vagy láthatatlan az állata vagy egy kutya formát vesz fel. A földön egy számító gép programokkal meg hasonló dolgokkal foglalkozó cégnek az igazgatója. Szexuális életet fiukkal folytat. Neve görög latin eredetű jelentése: Isten követe, angyal.

Engedélyezve: 2010. 09. 19.

Módosítva: 2010. 09. 19. 00:36:17
Módosította: haaaani

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).