Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Cristopher Llyord
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 25

Külső leírás: Közepesen hosszú Fekete haja van, ami a szél fújsánál nagyon belelóg a nagyon sötét barna szemeibe, amik olykor már úgy látszik, mintha fekete lenne. Nagyon karakteres férfias arca van, amit tud magáról, de nem szereti kihasználni. Izmos felsőtesttel rendelkezik, amiért megküzdött jó pár éven keresztül és azóta is igyekszik kordában tartani. Mindig ingeket szokott hordani, hiszen az kell a munkájához is, de ezekben érzi jól magát. Nyakában lévő nykláncot, még testvérétől kapta, amikor az elköltözött itthonról. Azóta ki nem lehet varázsolni a nyakából.

Jellem: Ránézésre nagyon bunkó és nyersnek látszik, ami addig igaz is, amíg meg nem ismerik közelebbről. nagyon romantikus alkat és megpróbál mindent meg adni annak a lánynak, akibe éppen szerelmes. Eddig még nem sok szerencséje volt a csajoknál, mert csak a pénzére hajtottak és mikor rájöttek, hogy nem kapják meg, akkor mind elhagyta. Munkájában nagyon szigorú és erős kezű főnök. magán életében próbálja keresni a szerelmet és reméli, hogy egyszer meg is fogja találni.

Élettörténet: Gazdag családban nőtt fel, ahol szülei nem foglalkoztak velük. Ő nevelte húgát, aki 6 évvel fiatalabb tőle. Nagyon szerették egymást és mindent megtett húga biztonságáért, még a suliból is képes volt ellógni ha a testvére így kérte. mikor betöltötte a 16 éves korát elment egy tetováló szalonba, ahol egy tigrist és tesója nevét tetováltatta magára, amit otthon soha nem mondott el senkinek. 24 éves korában el kellett köszönnie húgától, aki elköltözött Japánba és a barátjához. nem igazán szereti, de ha boldog mellette, akkor nem szól bele az életébe. nagyon jó eredménnyel végezte el az egyetemet, ami után megalapította a mostani bárját és oda szokott járni minden este. A szerelemben nincs nagy szerencséje, de azért próbálkozik, meg találni élete nagy szerelmét.

Hobby: Zenehallgatás, kosarazás

Foglalkozás: Bár főnök

Extrák: Nagyon ritkán dohányzik, meg iszik, ha ideges.

Engedélyezve: 2011. 06. 02.
2012. 07. 16.

Módosítva: 2012. 07. 16. 00:02:36
Módosította: oosakinana

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).