Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Naware Karin
Kategória: Yuri
Feltöltő: Nakamura_Sheeny

Kor: 20

Külső leírás: Szőke, hosszú haj, és barna szemek jellemzik sima, tiszta arcát. Vagy sportosan, vagy ilyen úgynevezett utcai ruhákba szeret leginkább belebújni. Legalábbis ritkán látni nőiesebb ruhákban, de mindenképpen adni szokott magára.

Jellem: Nagyszájú, flegma, és nagyképű, de ez csak a külső. Egy értelmes, kedves és aranyos lány bújik meg a kemény jellem mögött, ő csak így védi meg magát a csalódástól. Ennek megfelelően vásárolni se szeret nagyon, céltudatos vásárló. Bemegy, megveszi, ami kell neki, azt már megy is ki. Viszont a műszaki cikkeknél és az autóknál már többet el tud álldogálni. Ha van annyi pénze, előszeretettel megy el rockkoncertekre. Fejhallgatója meg szinte éjjel-nappal a fülén van.

Élettörténet: Átlagos családba született, nem panaszkodhatott éhezésre, szegénységre, de nem is lett elkényeztetve. Sőt, miután anyja meghalt, apjának új párjával sosem jött ki igazán. Először egy koncerten volt kapcsolata egy lánnyal, amikor némi alkohol elfogyasztása után csak úgy heccből megcsókolt egy lányt. Rájött, hogy ez nem is olyan rossz dolog, és azóta vonzódik a lányokhoz. Ez nem segített nevelőanyjával való kapcsolatán, de nem is bánta. Apja meglepő módon elfogadta viszont ezt a tényt. Egy idő után viszont kapcsolata lehetetlenné vált vele is - mondanom se kell, az élettársa miatt. Ezért nővéréhez költözött, aki befogadta, és segített neki elindulni a nagyvilágba. Bár nem problémázik ezen, hiszen egyetemén igazán jól tanul.

Hobby: Önvédelmi sportok, kézilabda, lustálkodás, zene, laptop

Foglalkozás: Egyetemista - mellékállásban pizzafutár (a nővére kocsijával - és a rendőrök legnagyobb bánatára)

Extrák: Ha bizonytalan valamiben, vagy nem mond igazat, olyankor mindig tördeli a kezét, és enyhén jobbra fordítja az égre pillantva.

Engedélyezve: 2010. 09. 18.
2010. 11. 20.

Módosítva: 2010. 11. 19. 23:38:31
Módosította: Nakamura_Sheeny

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).