Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Bernadett Wolf
Kategória: Yuri
Feltöltő: Miria

Kor: 18

Külső leírás: Szalmaszőke tincsei nyakáig érnek, melyeket sokszor felejt el gondozni. két szeme kissé különbözik, (a jobb világosabb türkiz, mint a bal) de ez épp elég nagy különbség, hogy idegesítse, ezért jobb szemét rendszerint eltakarja kendővel, vagy egyéb eszközökkel. A kissé duzzadt és pirosas bőr szemei körül a kevés alvásnak, és a rovott múltnak köszönhető. Bőre sápadt fehér, szinte szürke, ellentétben pengevékony rózsás ajkaival. Szálkás, izmos alkat, lányokhoz képest magas, 180 cm, viszont mellei, feneke formásak. Szeret bő gatyákban, ingekben járni, szereti az ujjatlan kesztyűket. Ki nem állhatja a melltartót magán. Általában normálisan öltözködik, csak otthon nudizik.

Jellem: Okleveles szélhámos. Mindenhol érzi a pénz szagát, és bármit megtesz, hogy megszerezze az éppen kellő összeget. Körmönfont, dörzsölt, körültekintő személy, és elég bizalmatlan. Igen antiszociális és bunkó az alaptermészete. Bár szexuálisan undorodik a férfiaktól, legjobb barátai mind az erősebbik nem tagjai. Imádja a nőket, sportot űz a hajkurászásukból. Nem volt még módja szerelmesnek lenni, ezért szemrebbenés nélkül szakít meg szíveket. Nem tudni, kit szeret, és kit nem, mert mindenkivel ugyanolyan tahó, (ezt humorával ellensúlyozza). Csak onnan lehet tudni, kit szeret, ha az illető bajba keveredik, ölni, halni képes érte... Betyárbecsülete maximális, nem árul be senkit, nem tesz kereszte senkinek, ha nem muszáj.

Élettörténet: Az utcán született, szüleivel koldulásból, és lopásból élt egyik napról a másikra. Néha csöveskolóniákba is bekéreckedtek, de azt a kevés dolgot is, amijük volt, ellopták. Bern (használatos beceneve) 13 éves korára már a lopás minden csínját-bínját megtanulta, mikor is szüleit megölték, őt pedig eladták prostituáltnak, ahol irdatlan körülmények között élt. 16 évesen szökött el futtatóitól, itt már elég dörzsölt volt, saját lábára állt. Azóta összeszélhámoskodott, összelopott egy igen nagy házat, melyben barátaival él, de inkább csak aludni járnak haza 3-4 órát. Inkább az utcákat róják, verekednek, lopnak.

Hobby: verekedés, lövészet, szex, szerencsejátékok

Foglalkozás: tolvaj

Extrák: A szerencsejátékok híve, ám tudja, hol a határ. Naponta 2-3 szál cigire gyújt rá. Van egy utcáról összeszedett göthös Németjuhásza, akit nagyon szeret. 4 barátjával él együtt (Joe, Elen, Micha, David) Próbálja pótolni, hogy kimaradt az iskolából, jelenleg otthon tanul (néha), hogy letehesse az érettségit. Utcai verekedésben a legjobbak között van, és imádja a fegyvereket.

Képinfo: Cellar mestermunkája, Deviantart ()

Engedélyezve: 2010. 09. 17.
2017. 10. 24.

Módosítva: 2017. 10. 23. 11:11:41
Módosította: Miria

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).