Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hanayume Miumi
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 18

Külső leírás: Gyönyörű hosszú kékesfekete haja van és mesés igéző kék szeme. Bőre kissé fehér, sápatag, arca angyali szépségű. Vékony, igazi modell alkat és 168 cm, így elég magas. Ajka szépen ívelt. A világos színeket tartja előnyben azok közül is főként a fehéret. Megjelenése mindig kifogástalan és igazán csinos. A nőies ruhákat szereti a legjobban.

Jellem: Csendes, magának való lány, aki tartja a távolságot a legtöbb embertől. De ha van valaki aki előtt megnyílhat akkor teljesen megszabadul a zárkózott kislány álarcától. Kedves lány, de nagyon komoly. Ritkán mosolyog és elég gyakran olyan mintha egy másik világban járna. Amikor rajzol kizárja a külvilágot és csak arra koncentrál amit fest.

Élettörténet: Egy drogos anya gyermekének született. Nem volt vele semmi gond mindaddig amíg óvodába nem került és ott nem kezdett el furcsaságokat rajzolni. Ekkor tűnt fel az óvónőnek, hogy az aprócska lány halálokról rajzol. Tűz, hullák, romok. Az apja rögtön elvitte őt egy doktorhoz aki nem tudta mire vélni a kislány dolgait.Figyelték mi lesz és a halál helyett a yin-yang motívum lett rajzai témája. Mindenki kezdett fellélegezni, de aztán általános iskola 5. osztályában Hanayume ismét rajzolt valamit. Ezúttal a kép egy diáktársát ábrázolta aki az úton feküdt és vértócsa vette körül. A lány azzal magyarázta ezt hogy pár perce ezt a képet látta maga előtt mikor egy pillanatra lehunyta a szemét. Kinevették, de másnap kiderült hogy a lány a képről autóbalesetet szenvedett. Apja rögtön bezáratta a lányt, mondván hogy valami nincs rendbe vele pszichésen. És így is volt. Amiket lerajzolt mind valóra váltak. Azóta is egy intézetben él és próbálja elfogadni magát. Rengeteg gyógyszerrel tömik, mert szerintük ez majd használ.

Hobby: rajzolni, festeni

Foglalkozás: -

Extrák: Látnok * Látomásai vannak amiket hol ébren lát, hol megálmodik * Képességét anyjának "köszönheti" aki még a teresség alatt sem állt le a drogokkal * nevének jelentése: Álomvirág(Hanayume ; Hana=virág , Yume= álom) * rengeteg félelme van és emiatt az épületet sem hagyja el.kimenni az épületből.

Engedélyezve: 2011. 02. 06.
2011. 02. 06.

Módosítva: 2011. 02. 06. 13:31:47
Módosította: Hentai Chibi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).