Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Micah Ghilonsteel
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kita

Kor: 18

Külső leírás: Haja érdekes színben ragyog, kissé barnás, kissé szürkés, néha fekete, kékes árnyalattal, de mindenképp elragadó, és bájosan keretezi az arcát. Szemei nagyok és hűvös pillantású kékek, amelyek eléggé megcáfolják kisfiús, alacsonyabb termetét. Tartása egyenes, szálkásan izmos, ujjai hosszúak és kecsesek, a körömágya karcsú és íves, bármelyik nő kapna a lehetőségen. Bőre sápadt, tejfehér, nem is barnul, inkább leég, de nem igazán ad lehetőséget, hogy kipróbálja. Szép, hosszúkás arca a legtöbbször komoly, korához képest nagyon keveset mosolyog, őszintén még annyit sem; ha elhúzza a száját, inkább cinikus vagy hidegen mosolyog, néha gúnyosan, de olyan őszinte, igazi nevetést régóta nem hallott tőle senki. Nem kell semmit mondania, hogy mindenki ráfigyeljen, amikor belép egy terembe, a kisugárzása magáért beszél. Hosszú, seprűs szempillái keretezik halovány, fakó szemeit, amelyekben ritkán lobban lángra a lelkesedés, de akkor az íriszei szinte szikráznak. Nem túl magas, sőt, egy átlagos férfinek talán ha a válláig ér, hatalmas szemeivel pedig - ha akarja - egy védelemre szoruló tündérke képét tudja adni.

Jellem: Angol, tehát hűvös, illedelmes és távolságtartó. Megvan benne a gentleman modor, egyszerűen muszáj őt komolyan venni, de ugyanakkor képes formálni, manipulálni az embereket, kihasználva a külsejét, adottságait. El tudja játszani az esendő gyereket, de inkább a gúnyt és a megszégyenítést választja, ha hülyére akarják venni a törékeny termete és a kora miatt. Igazán kisimultnak, nyugodtnak talán csak zenélés közben lehet látni az arcát, illetve ha hangszert fog a kezébe. Sosem mondja ki, de látni rajta, hogy megkönnyebbül és finoman izgatott lesz, ha a kedvencei közül valamelyiket az ujjai között érezheti. A zene irányában kifogástalanul csodálatos, amit produkálni képes. A legtöbbször nyugodt, higgadt, előzékeny és tisztelettudó, imádja a teát.

Élettörténet: Egy angol nemesi család egyetlen gyermeke - már. Volt egy nővére, Sylvia, aki meghalt, részben emiatt is lett ennyire magába forduló. Imádta a nővérét, ő volt az egyetlen emberi minta számára a családjában, ráadásul tényleg kicsi volt (a jelenlegi méreténél is kisebb!), nem mondtak neki semmit, hogy mit és hogyan... Imádott nővére hosszas betegeskedés után múlt ki, és Micah az utolsó pillanatig mellette volt, erőszakkal sem lehetett elvonszolni az ágyától. Dühös volt mindenkire, nem értette, hogy mi akadályozta meg a szüleit, az orvosokat, bárkit, hogy segítsenek a testvérén, aki egyre csak fogyott, sápadt, és szinte a fiúcska szemei láttára sorvadt el. Csodálatosan játszik csellón, zongorán és hegedűn is - zongorán a nővére emlékének tiszteletére tanult meg, mivel amikor ő csellón játszott, Sylvia kísérte zongorán. Remek tanuló, azok közül is a legjobb, az egész fiú maximalista a végtelenségig. Nem hisz másnak, csak amit a szemével lát, nem ringatja magát tévképzetekbe, nem mer, nem akar álmodozni. A lelke mélyén, egy sötét tömlöc fenekére vetve, kiláncolva ott a tudat, hogy fél attól a száltól, ami a többi emberhez köti, mert túl fájdalmas számára, ha valami miatt elszakadna. Szabadidejében, hogy a feszültséget levezesse, vagy csupán hogy fizikailag kifárassza magát, kendózik; éles agya miatt ezt is rettentő gyorsan, majdnem tökéletesre fejlesztette.

Hobby: Zenehallgatás, csodálatosan játszik hangszereken, tea, olvasás.

Foglalkozás: tanuló, véletlenszerűen szólista a londoni orchestrában

Extrák: Kivételes gyorsasággal tanul meg dolgokat, szabályos fotómemóriája van, csodálatos műveket játszik el a legnagyobb zeneszerzőktől emlékezetből, vagy improvizál // Bár nem nézni ki belőle, nem olyan silány a kondíciója, mint várnák: elég fürge tud lenni, ha futásról van szó, de az ő társadalmi státuszában nem igazán kell rohangálnia // Nem szeret a nővéréről, a "nagyon elfoglalt" családjával beszélni, de az apja rengeteg üzleti ügyet bíz rá a kora ellenére.

Képinfo: ismeretlen ()

Engedélyezve: 2010. 09. 11.
2014. 12. 16.

Módosítva: 2014. 12. 16. 18:45:50
Módosította: Kita

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).