Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Seiji
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Silvery

Kor: 17

Külső leírás: Karcsú, kistermetű fiú. Mindent megtesz, hogy kitűnjön a tömegből, utálja, ha valaki egy kicsit is hasonlít rá. Haja olyannyira szőkére van festve, hogy szinte már fehérnek tűnik, leghosszabb tincsei háta közepéig érnek, míg arca mellett fokozatosan rövidülve csatlakoznak a frufruba. Fején szinte mindig ott díszeleg a színes fülhallgató, akárhova megy, és akármit csinál, zenét hallgat, hogy megmeneküljön a külvilág idegesítő zajaitól. Ruhatára sem átlagos, számos különleges darab található benne, érdekes bőr- és vászondzsekik, pulcsik, farmerek és rengeteg különböző féle kiegészítő. Arcán és nyakán kívül szinte semmilyen bőrfelületet nem szokott kilógatni, olykor még nyáron is képes hosszú ujjú pólóban és hosszú farmerban járni. Nyakában mindig ott lóg talizmánja, egy S betű alakú kígyó.

Jellem: Szeszélyes és akaratos. Olyan akár egy macska: ha olyan hangulata van, nyájasan dorombolva hízeleg, de könnyen lehet, hogy a következő pillanatban véres sebet ejt az emberen éles karmaival. Talpraesett és magabiztos, mindig tudja, hogy mit mondjon vagy tegyen, hogy a dolgok számára kedvezően alakuljanak. Rossz tapasztalatai nyomán minden bizalmát elvesztette az emberekben, senkit nem enged közel magához, mert minden kedves gesztus mögött hátsó szándékot lát. Elképesztően fél mások közvetlen érintésétől, elég egy véletlen simítás, hogy szédelegni kezdjen, ez az oka, hogy többnyire hosszú ujjú ruhákat, gyakran még kesztyűt is hord. Zárkózottságát többnyire jól leplezi, első ránézésre nyílt, jókedvű fiúnak is tűnhet, aki szereti, ha körülötte forog a világ. Nagyszájú, ki tudja vágni magát a szorult helyzetekből, s gyorsaságának köszönhetően kiváló zsebtolvajjá tudott fejlődni. Mindent megtesz, hogy keménynek és sebezhetetlennek tűnjön, s fiatal kora ellenére már elismerést szerzett a város huligánjai között.

Élettörténet: Apja egy híres színész volt, aki születése után magára hagyta őt az anyjával, s ő emiatt megkeseredetten nevelte fel fiát. Sosem kapta meg a kellő szeretetet, nem tudja milyen, ha meleg fogadtatás várja otthon. 13 éves volt, mikor anyját is elveszítette, s ezután utolsó ismert rokonához, nagybátyjához költözött. 3 éve éltek együtt, mikor nagybátyja először molesztálni kezdte, de elszökött otthonról, mielőtt túl komolyra fordulhattak volna a dolgok, bosszúból és kényszerből lenyúlva nagybátyja otthon tartott tartalék pénzét. Ebből az összegből Tokioba utazott, és egy apró szobát bérelt magának, hogy legyen hol élnie. Mindig is kiváló tanuló volt, de az iskolát nem tudta folytatni, hisz nem volt rá pénze, ráadásul akkor lelepleződött volna, hogy kiskorúként nincs gondviselője. Azóta alkalmi munkákból tartja fenn magát, s a lopástól sem riad vissza.

Hobby: zenehallgatás, alvás

Foglalkozás: zsebtolvaj, alkalmi munkák

Extrák: Teljes neve Shiratori Seiji, de vezetéknevét senki nem tudja ismerősei között, nem használja, mert megveti a családját.

Engedélyezve: 2010. 09. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).