Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Yamanaka Ino
Kategória: Naruto
Feltöltő: Teresa-san

Kor: 16

Külső leírás: 175 cm magas, karcsú, törékeny lány. Hosszú, búza szőke haja a derekát verdesi, közülük egy tincs belelóg a szép arcába. Tengerkék szemei rendkívül kifejezőek. Ruházata egy lila, ujjatlan toppból áll, ami a melle aljáig ér, szabadon hagyva feszes, lapos hasát. Ehhez a felsőhöz természetesen miniszoknyát visel, ugyanolyan színűt, így nagyon ízléses látványt nyújt, ráadásul kiemeli hosszú lábainak szép formáit. Hétköznapi viseletként divatos ruhákat hord, általában olyanokat, amik sokat mutatnak.

Jellem: Elég erős jellemű, akaratos és magabiztos, kicsit talán egoistának is tűnhet, de a kemény külső érzékeny belsőt takar... Nagyon könnyű megbántani, minden szót egyből magára vesz, nem bírja a kritikákat, csak ha dicséretről van szó. Viszont nagy előnye, hogy további küzdésre sarkallja őt. Ezenkívül teljesen tisztában van azzal, hogy mennyire jól is néz ki, ezért imádja kecsegtetni a fiúkat/férfiakat, de azt a bizonyos első éjszakát még tartogatja...

Élettörténet: Inonak átlagos gyermekkora volt, mentes mindenféle tragédiától. Szülei mindent megadtak neki, amit persze meg is érdemelt. Már kiskorában is tehetséges volt, divatosan öltözködött és persze szerelmes volt Sasuke Uchihába. (Ugyanis ez a lányoknál alapkövetelmény.) Szoros barátságban volt Sakura Haruno-val, de amint fény derült rá, hogy a lány is ugyanúgy rajong Sasukéért, mint ő, a barátságuk erős rivalizálássá alakult át. Ettől kezdve folytonosan a másik felülmúlására törekedtek, és ez így van a mai napig is. A chounin vizsgán csak másodjára megy át, utána pedig gyógyító ninjának tanul.

Hobby: Imád incselkedni, feleselni, és persze Sakurával veszekedni, esetleg csapattársait korholni. Amikor megteheti, vásárol. Szabadidejében besegít a családi vállalkozásban, a Yamanaka virágüzletben.

Foglalkozás: Chounin, medikus ninja

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 07. 12.
2020. 04. 03.

Módosítva: 2020. 03. 28. 18:17:51
Módosította: Teresa-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).