Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Leonald Geraldini
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Laurent

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Választékos öltözet, igazán kifinomult ízléssel, melyben sosincs túl sok, csak éppen annyi, hogy származását senki se véthesse el. Finom, keleti illatok lengik körbe könnyedén, míg ő maga olyan, akár egy ragadozó macska. Léptei puhák és könnyedek, pár igencsak jól ki van dolgozva minden porcikája, szélesebb vállakkal, mely élete során csak megfélemlítésként szolgált. Mozgása lassú, sosem hirtelen, minden előre megfontolt, és halk. Ezüst szemei hideg páncélként fürkészik a környezetét, egy örök leverhetetlen pajzsként, vonásai arisztokratikusak, mintha egy festő rajzolta volna őket. Megjelenése megnyerő, hideg, mégis figyelemre méltó, mert mintha állandóan egy színházi szerepet játszana, sosem lehet tudni, éppen melyik vonása mond igazat. Hosszú hófehér haja lágyan omlik alá, takarva, és egyszerre figyelmet keltve.

Jellem: Több mint magányos farkas, hiszen évtizedek óta jeges magányban senyvedett, nem tűrte sosem a tömeget, és most sem viseli túl jól. Udvarias, hűvös nyugalom süt róla, és a megfontoltság, ezzel szemben legbelül nagyon is ellentéte önmagának. Rettentő magányos, mégis elmar mindenkit maga mellől, gyűlöli ha gyengeségeit látják. Sosem szeretett és nem volt szeretve, szinte mindig jéghideg minden porcikája. Bizalmatlan, senkit sem szeret hosszú ideig maga mellett, bár a jó társaságot sosem veti meg. Első ránézésre egy kegyetlen kőtömb, pedig belül nyugtalan, és összetört. Csendes, nemtörődöm pillantása mögött éber, és kíváncsi tekintet lapul, aki szereti a szépet és a különlegeset, és minden finomságot kipróbál.

Élettörténet: Sok évvel ezelőtt született egy nemesi családba, és már akkor is csendes, visszahúzódó gyerek volt, lévén minden szerettét hamar elveszítette, így a nagy birtok alig tizenévesen hamar rászakadt. Eleinte félőrülten tajtékzott, és mardosott az újabbnál újabb partnerek után, keresve a családi hangulatot, és a békét, majd lenyugodva hirtelen váltott remete életmódra. Mágikus családja révén egy ősöreg démon idézett meg, hogy örök fiatalságot és életet kapjon, s cserébe több-száz lelket ígért. Sok ember számára mai napig homályos, hogy hová tűnt annyi ember abban az időben, és ő sosem válaszolt, ha kérdezték. Haja az egyezség következtében hófehérré vált, hogy akik értenek hozzá, tudják, kivel állnak szemben. Csendesen tengette éveit, s korát sosem árulta el. Egész idő alatt keresett, a milliós tömegek között, hogy olyasvalakit találjon, aki érdeklődését felkelti, figyelmét leköti, de hiába.

Hobby: különlegességeket gyűjt, takarjon ez bármit; művészet csodálása, mágia gyakorlása

Foglalkozás: üzletember, és családi ügyvéd

Extrák: Örök élet-fiatalság; képes egy kis távolságon belül ,,pislantani” (eltűnik, és a kívánt helyen fel-); mágus

Engedélyezve: 2010. 09. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).