Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Jiraiya
Kategória: Naruto
Feltöltő: Netnori

Kor: 38

Külső leírás: 191 cm magas, testfelépítése a magassága ellenére mackós, vállai, mellkasa olyan széles, hogy szinte zömöknek hat tőle. Fő ismertető jegye hosszú ezüst szín haja, és a két vörös csík, ami a szeme alól egészen az állcsonjáig fut az arcán. Arca férfias, orra egyenes, állcsontja erős, de nem sugároz brutalitást, csak határozottságot. Mimikája nagyon kifejező.

Jellem: Rendkívül egyenes jellem. Jól olvas az emberek testbeszédében, ami kivállóvá teszi információ gyüjtésben. Ugyanakkor képes reálisan felmérni a helyzetet, elemezni az ellenfél gyengéit. Ha lehet elkerüli a harcot, és inkább szóban intézi el a vitás ügyeit - aminek mestere - de félelmetes harcos, ha harcra kerül a sor, ellenfele jobban teszi, ha menekül. Szereti az életet, élvezni is tudja. Pozitív hozzáállása vonzó társasággá teszi. Reakciói szinte gyerekesnek tünnek, főleg ha szép lányokról, vagy csinos fiúkról van szó. Kedvenc elfoglalsága a kukkolás. Nagy csodálója a női nemnek. Ideje egyrészét "ihlet gyüjtéssel" tölti a könyveihez, amik rendkívül népszerűek, a cselekmény, és a grafiksan leírt szexjelenetek miatt.

Élettörténet: A harmadik Hokage tanítványa volt, csapattársai közül (Ororchimaru, Tsunade) Ő volt a legügyetlenebb gyerekkorában. Később elérte a Jounin rangot és mint AnBU is szolgálta a falut. Tanára volt a negyedik Hokagénak, aki technikáinak jelentős részét tőle tanulta. Mikor egyedi jutsuját kifejlesztette (Rasengan) ezt megtanította Jiraiyának is. ÉLete nagy tragédiája, hogy nem tudta Orochimarut eltántorítani gonoszságától, és visszavezetni a helyes útra, ezért még mindig nem bocsátott meg magának. Naruto tanára is volt, segített neki a róka csakrájának megfékezésében, és a Rasengant is megtanította neki.

Hobby: Írás, kukkolás, bármilyen időtöltés a szeretett személlyel, vagy barátokkal, utazás új helyek, érdekes emberek megismerése.

Foglalkozás: Író, ninja, tanár

Extrák: Rang: a legendás hármak egyike.

Engedélyezve: 2009. 06. 01.

Módosítva: 2009. 06. 07. 16:21:14
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).