Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kaguya Kimimaro
Kategória: Naruto
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: Átlagos magasságú fiú. Félhosszú szürkés fehér haja van, ami lágyan omlik vállaira, elől kés kis tincset egy-egy piros szalaggal fog össze, hogy ne hulljon jádezöld szemeibe, amelyekben nem sok érzelmet látni,többnyire csak végtelen magabiztosságot, egy személy felé pedig kedvességet. Homlokán két vörös pötty található,és a szemei alatt két csík szintén vörös árnyalattal. Izmos de szálkás testalkatú, átlagos egyenruhája fehér hosszan kivégott ingből és egy sötét nadrágból áll, derekán a szokásos lila vastag kötéllel, mely Orochimaruhoz való tartozását is jelenti. A Hang Ötösének vezéreke. Kulccsontjai között, mellkasa felett viseli az átokpecsétet.

Jellem: Csendesebb és visszahúzódóbb, gyerekkora miatt is. Önszántából csatlakozott Orochimaruhoz, és lojálisan szolgálja elfogadott mesterét. Bármit megtenne érte, még a testét is felajánlotta hogy ha kell költözzön át belé, de betegsége miatt ez sajnos nem következhet be így bármit megtesz amit mond neki. Egyetlen barátjának Juugot tekinti, aki olyan átokpecsétet visel, ami kompatibilis az övével, és segíthet neki erőhöz jutni, valamint lelassítja betegségének folyását. Csak hozzá kedves, és mesteréhez, senki máshoz, talán Kabuto még az egyetlen kivétel, aki gyógyítgatja.

Élettörténet: A Kaguya klán titkos fegyvere volt kiskorában,pont úgy mint Sunának Gaara. Míg a klán többi tagja a háborúzásokban lelték az örömüket, Kimimaro egy börtönben tengette napjait elzárva a külvilágtól, még a faluban is mindenki rettegett tőle, szörnyetegnek tartották. De amikor a klán megtámadta a Rejtett Köd falut, bevetették Kimimarot mint titkos fegyverüket. Boldog volt, hiszen úgy érezte végre szükség van rá, csakis ezért mozgott a teste. Ám mivel az 5 shinobi nemzet egyikéről volt szó, a Kaguya klán súlyos vereséget szenvedett, és csak Kimimaro maradt életben erejének köszönhetően. Később Orochimaru a szárnya alá vette őt. Kimimaro legyőzi a hang négyesét, így ő lesz az újdonsült Hang Ötös vezére. Orochimaru őt szánta a következő testének, mert tetszett neki a fiú képessége, de sajnos olyan betegségben szenved, ami miatt lehetetlenné teszi a Saninnak a testcserét, azaz nem alkalmas.

Hobby: Nincs különösebb hobbyja. Ha ideje engedi, Juugoval beszélget.

Foglalkozás: Hang ötösének vezetője, Hangninja

Extrák: Képessége, hogy csontjait testéből ki tudja húzni, azonnal képes újat növeszteni testében, valamint maga a csont hatalmas sűrűségű és keménységű, így egyszerű fegyverekkel képtelenség eltörni, ahogy puszta erővel sem. Az Orochimarutól kapott átokpecséttel képes erejét sokszorosára növelni.

Engedélyezve: 2009. 07. 25.

Módosítva: 2013. 02. 13. 10:09:23
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).